З Юрчикового щоденника від 5.12.2010:
Я Юрасичок, нова, маленька людина. Я вже не немовлятко, бо сьогодні мені виповнився 1 рочок. Я маю свої вподобання, серйознiсть, обов'язково впертiсть i безмежно люблю сою матусю.
По закiнченнi першого року життя Юрчик заважив 10,3 кг i має зрiст 76 см. На сьогоднішній день в тебе 4 верхніх і 3 нижніх, але 4 дуже гарно видно, вечором загляну, може вже і виліз. Ходити ти почав швидко. Ще на 8 місяці вже гарно переставляв ножки, а я пітримувала тебе під пашки.Рівно в 10 місяців ти прихворів і мав високу температуру, і раптом сам путився і пройшов пару кроків. Наступні 3 дні ти теж відпускався і топав, але потім, раптом, почав боятися. Я була така розстроєна. Цілий місяць пройшов з того часу і 8 листопада ти почав знову пускатися, при чому вже пішов через всю хату. Це звичайно ще не пряма ходьба без падінь, але сам факт. Тепер ти ганяєш як метеор. Ти всюди-за 5 хвилини-включив світло в ванній, виняв тарілки на кухні, повідкривав дідусеві шухляди з інструментами і встиг вилізти зверху на корзину з іграшками, щоби щось дістати з полки. Бешкетник малий. Щодо їди, то ти любиш м’яско і рибу, не відмовляєшся і від бощика, а молочні каші їсиш вже з меншим задоволенням. Правда я не жаліся, нагодувати тебе, то треба побігати по всій квартирі, але при цьому ти гамаєш, відкриваєш ротик. Ще ти любиш їсти сам ложкою, но тоді все в борщі. Вмієш гратися сам «іграшками»: пилосос, стільці, коробки, комп’ютер, тєлік, толокар, навіть машинки, любиш сортер і пірамідку. Вранці снідаєш кашкою, зразу після цього какаємо в туалет. Пісяємо теж в туалет, якщо мама злове. Вже пару днів як ти перед тим як впісятися біжиш до туалету і включаєш світло, а потім впісюєшся -ну якщо мама тормоза не відключе. Гуляємо вже без памперса, бо на попі алергія. Гуляємо і пішки і в калясці і на санках. Спиш вночі теж без памперса, а впісюєшся близько 7 години. Я пару раз будила, щоб попісяв, але ти верещав таааак….. При цьому всьому цицю ти посмоктуєш круглодобово. Дуже цицькун. Коли я на роботі, то ти скучаєш, від мене потім не відходиш цілу годину. Таке, ти моє, щастя.
Словниковий запас розширюється з кожнем днем. Ти намагаєшся повторювати всі слова які тобі подобаються. . Але це все дуже смічно звучить. Розумієш все. Знаєш де картина з яблунею, де ромашки, годинник, матінка Божа, пішли на кухню, йди до дідуся, тваринок з дерева знаєш вже всіх, пішли гуляти, купатися….ну абсолютно все. А як ти вмієш реготати….. Ми тоді всі сміємося.
нам 4 дні
6 місяців:
8 місяць нашого життя:
10 ий:
Рочок:
пісі: Звиняйте, що багато деталей.