Бутерброд з "сирною замазкою".Замазка: плавлений сирок 2 шт, 2 яйця варених в круту, твердий сир (трохи, скільки не шкода
можна і без нього), часник 5-7 зубчиків (це якщо хочеться дууже часникові, але можна менше), майонез, можна наполовину із сметаною, сіль за смаком. Плавлений сир добре охолоджений (щоб не приставав до терки і рук) потерти на середній терці, потім там само потерти яйця, твердий сир. Додати решту інгрідієнтів, добре вимішати. І можна мастити на хліб, або їсти ложками :D Для кількості можна додати пару варених картопелин.
Бутерброд з "рибною замазкою" з консерви.Швидко і легко готується, можна щось таке зробити, коли гості на порозі.
Консерву скумбрію в олії, або ще щось таке, і 3 варених яйця пом"яти виделкою разом з майонезом. Додати дрібно порізану 1 цибулину. Сіль не треба, чорний перець можна трохи додати. Намастити :)
Рибна замазка із оселедця.З соленим оселедцем побавитись - відділити від кісточок. Варену картоплю, варені яйця, цибулю і оселедець перекрутити в м"ясорубці (або на блендері). Все то змішати з майонезом. Думаю, ще добре буде до того плавлений сирок додати - треба попробувати... : )) Це дууже смачно!!!
Ще одну замазку згадала,
Сало з часником - перемелюється разом на м"ясорубці. Таке дуже зручно брати в похід - накрутити і в пластикову баночку. Не пропадає, смачно і поживно.