Сторінка 1 з 2

Борошно грубого помолу

ПовідомленняДодано: 27 листопада 2009, 22:46
Dashko
Ось купила таке борошно. Тепер думаю, що з ним робити. Може хтось підкаже рецепти?

Re: Борошно грубого помолу

ПовідомленняДодано: 27 листопада 2009, 22:59
mari
найкраще-пекти хліб. Але особисто сама не печу

Re: Борошно грубого помолу

ПовідомленняДодано: 28 листопада 2009, 00:15
mala-karta
ой, а де купила?

Re: Борошно грубого помолу

ПовідомленняДодано: 28 листопада 2009, 00:15
гра з вогнем
можна частину звичайного борошна при випічці хлібу заміняти таким як у вас.
ще на ньому добре закваски ростуть.
але з використанням такого борошна хліб робиться більш "важчим", зате смачнішим, як на мене.

Re: Борошно грубого помолу

ПовідомленняДодано: 28 листопада 2009, 11:05
Dashko
mala-karta написав:ой, а де купила?

В торговому світі на Новому світі

Re: Борошно грубого помолу

ПовідомленняДодано: 28 листопада 2009, 11:06
Dashko
гра з вогнем написав:можна частину звичайного борошна при випічці хлібу заміняти таким як у вас.

О, в мене якраз недавно закінчилося борошно, коли пекла тертий пиріг, то я так і зробила. По смаку не відчувалося, дуже смачно вийшло.

Re: Борошно грубого помолу

ПовідомленняДодано: 12 грудня 2009, 19:33
Konvaliya
а яка точна назва на етикетці і виробник?

Re: Борошно грубого помолу

ПовідомленняДодано: 12 грудня 2009, 20:01
Dashko
Konvaliya написав:а яка точна назва на етикетці і виробник?

борошно пшеничне
грубого помелу
містить зародок
і клітковину
виробник:"Унава" Київська обл.

Борошно цільне та борошно грубого помолу.

ПовідомленняДодано: 21 липня 2010, 20:07
Liza
Борошно цільне та борошно грубого помолу...
між ними є різниця? якщо є, то яка?
я вже втомилася з"ясовувати :(

ато мені потрібне цільне борошно для деяких хлібопічкових рецептів, і я купила таке
Зображення
на нім написано, що воно
...у своєму складі має всі компоненти цільного зерна,...

Re: Борошно цільне та борошно грубого помолу.

ПовідомленняДодано: 21 липня 2010, 20:22
гра з вогнем
Лізочка, отут гарно сформульовано
Зернышко состоит из оболочки,зародыша и мучнистого ядра. Ну и грубо говоря, пекарская мука высшего сорта состоит только из молотых ядрышков, мука низких сортов содержит еще и немного молотых оболочек(отрубей), а вот цельная мука содержит в добавок ко всему и молотые зародыши. Где купить, большая загадка biggrin.gif Проще купить зерно и самому помолоть на домашней мельничке.


тому дійсно дивився за складом.
помол - то напевно так як в каві. можна розмолоти дорібно. а можна щоб були більші частинки. а вже що молоти - від цього залежатиме назва.