Закуска з лавашу.
Дуже смачно, ситно, просто, а головне - швидко
. Готувала і на день народження малої, і на природу, і чоловіку в дорогу: ВІРМЕНСЬКИЙ лаваш (він тонкий, я беру завжди 2 уп. по 2 шт.) мастиш майонезом з кропиком і часничком, зверху викладаєш болгарський перець, нарізаний соломкою. Відразу на цей лист викладаєш другий тонкий лист, змащуєш його вже тертим плавленим сирочком (перед тим його в морозілку). Краще брати ті дорожчі сирки, Комо, здається, чи Шостка, вони десь по 5 грн., бо дешевший Дружба все спартачить.. Знову зверху "розстеляєш" вже третій лист лаваша, я мастила італійським соусом і зверху клала куряче м'яско відварене і приправлене до смаку. На д.н. робила 4 "поверхи", то получилось завелике, краще робити 3 слої. Тоді всю цю красу, починаючи з краю, завиваємо, як рулет і ставимо в холод хоча б на пів години, різати дуууже гострим ножем. В розрізі - супер, все таке різнокольорове ))) Всім дуже подобається, питались рецепт і навіть додому "на пробу" давала
А взагалі можна туди класти все, що любиш, і що є в холодильнику: і крабові палички, і варені яйця, і сьомгу, і огірки - помідори, ковбасу замість м'яса..... Короч, простір для фантазії ))