Пекла по двох рецептах. Один той самий, по якому пекла минулого року, отакий:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
А другий знайшла в цій темці від Ксани, там де тісто на цілу ніч лишається. Мені таке сподобалось, то я вчора з вечора замісила, а зранку спекла одні. А потім протягом дня вже по другому рецепту. Але з тими від Ксани трохи понервувала. Там в рецепті не писало скільки муки, ну я так на око давала, дивилась, яке получалось. І щось тої муки так багато вже сипала й сипала, а воно було рідкувате все одно. А потім як пеклися, то теж довго паличкою пробувала, а вона все мокра та й мокра. Пекла десь годину певно. Дуже переживала, щоб не сирі були. Але розколупала найменшу, її ж і з"їли, то добра, пропечена. Сподіваюсь, ті більші теж не сирі. Але по формі мені ті від Ксани не дуже гарні вийшли, зверху як гірські рельєфи, тяжко було прикрашати. А з тими другими пасками то теж напереживалась. Там по рецепту треба 10 хв пекти при 100 градусах, а потім 25 хв при 180. А я завтикала, пекла хвилин 20 хв при 100 градусах. Потім думаю, чого вони не рум"яняться досі. А тоді згадала
То переживала, чи все вдасться. На вигляд ніби вдалося, а так ще не пробувала.
А з тим прикрашанням взагалі ще окремо намучилась. Купила цього року вперше на пробу магазинну глазур кольорову в пакетиках. Взяла голубу й жовту, думала, буде гарно виглядати. А воно таке якесь рідке і напівпрозоре, і такі потьоки мені з того зробились, зовсім негарно
То я жовту навіть не зачинала. Ті паски, що ще лишились, то прикрасила білим шоколадом, як минулого року робила. То набагато гарніше.
Ну і ще доця мені помагала то все робити, то ще додала мені хвилювань. Глазур облизувала, присипку їла. Ну я очікувала, що так воно й буде. Але так як вона зараз постійно на кухні мені все "допомагає" готувати, то я не могла позбавити її тої радості прикрашання
Ось що в нас вийшло
- | +