Галина написав:А про те, що в приватних кабінетах дорожать своїм місцем і не хамлять тобі, а культурно ставляться
Я ходила до одного стоматолога ще з дитинства, він хороший знайомий моїх батьків і хороший лікар теж. Тож я все життя ходила до нього одного, і останній раз була в нього ще вагітною. І все би було добре, але помічниця чи асистент, як воно в них правильно називається, ну така хамка просто жах. Постійно з фирканнями і наїздами, типу не там сумку поставила, прийшла на 5 хв раніше, не так сіла не так стала... Просто жах. Я вже не раз стримувалась, щоб не сказати їй, що їй би пасувало працювати в державній поліклініці. Але не хочеться скандалів. Хоча хотілп пожалітися самому лікарю в її відсутності, але так і не було нагоди.
А потім мені раз треба було дуже терміново і в мого лікаря не було вільного місця в той день. І я пішла до іншого. І теж лікар хороший, і ціни в нього ті самі, і персонал весь вічливий. І мені от знову треба піти, і я вагаюсь, до кого з них іти. Через ту дурну медсестру я вже не хочу ходити до того лікаря, і напевно, таки піду до того другого. Наскільки це ставлення важливе, і я реально не розумію, чого він її тримає або хоча би не ставить її на місце. Бо таке хамство в приватних клініках взагалі недопустиме, як на мене.