Смейтесь на здоровье.
Смех продлевает жизнь.
Модератор: taranjka
Shalimar написав:Руженка написав:Якщо в двох словах, то: дякую Шалімар за розуміння того, що в мене мала дитина і весь час йде на виховання, догляд, прибирання і т.п..... ХОЧА МІЙ ЧОЛОВІК КАЖЕ, ЩО Я НІЧО НЕ РОБЛЮ))))))))))))
Зараз: Люблю- немає зовсім, хвилюватись правда хвилюється(переважно за малу), дзвонить два рази вдень(коли ми не вдома) і питає загальні фрази: "як мала", "шо там", "ти як"????????? Ну все па па...........
Говорили????????? однозначно..........дійшли висновку, що кожен прав по своєму...................я не можу поступитись з того в чому впевнена на 100%, точно так же і він!!!!!!!!!!!!!!!!
Каже мені, що у всьому винна я, бо пиляла його і вилізла на голову))))))))))))))
Слушай, а у Нас не один и тот же муж? :zybu: ххаххаРуженка написав:Розкажу, що таке пиляла....Грошей в нього 0000000, а я завагітніла, він розпочав власну справу, я постійно казала як будем жити далі.........ремонт потрібно зробити, дитині все купити......жити в кінці кінців!!!!!!!!!!!!
Врезультаті ремонт зробила я сама, за пологи теж я розрахувалась, ліжечко.....ваночки...........одьожки......косметика дитяча....підгузники.......іграшки - БЕЗ СКРОМНОСТІ Я!!!!!!!!!
І так до цього часу..............
Більше того я винна в тому, що не підтримала і не повірила в нього, в тому що він розпочав власну справу.......!!!!!!!!!!!Тепер він нічим не ділиться зі мною............
Хотела было написать - молодым, с одной стороны, легче притереться, чем более старшим, а с другой стороны, сложнее.
У взрослого человека (за 30) уже устоявшиеся взгляды, принципы, привычки.. которые не хочется менять или от них отказываться.
Молодые в этом плане более гибкие. Но в силу своей молодости (незрелости) - со скрипом идут на компромисс.
Но когда стадия притирки останется позади, брак будет крепким, и тем ценнее будут отношения - потому что каждый чем-то пожертвовал, и может, пуд соли съел..
Но то, о чём Ты написала.. да.. к Зодиаку и (не)совместимости отношения не имеет ((
Руженка написав:Гг))))))))))) Таня приєднуйся))))))))))) Буде весело)))))))
Повернутись до Суцільні балачки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей