Глобальні оголошення!

Книжковий форум у Львові

Модератор: Сяна

Re: Книжковий форум у Львові

Повідомлення Natalinda » 14 вересня 2013, 21:31

Сяна о вітаю тебе і рада за тебе!
Мені чоловік якось на днях був сказав про форум, що по новинах чув. Каже "от тебе б туди запустити"))))
Розкажи що доні купила :wink:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TanenRom » 14 вересня 2013, 21:37

Сяна ага пиши - пиши за книги дитячі, що цікаве запримітила
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Сяна » 14 вересня 2013, 22:21

купила від А-ба-би книжку "Мед для мами"
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
і такі книжечки "Моя мама" і "Мої ласощі" від в-ва Розумна динита Зображення
там суть така: поділено на дві частини книжку, зліва - мами-тварини, справа- діти-тварини. кожна така "півсторінка" перегортається. наприклад, на першій сторінці зліва - мама-собака. тепер треба гортати сторінки правої сторони, аби знайти цуценя. моїй доні дуже сподобалося. і взагалі мені сподобалися книги цього видавництва.
хотіла гарних казок - не знайшла: то якість негарна, то малюнків нема, то ще щось. були книжки хороші ще, до деяких зарано до них точно, а вести в руках, шоб через років 2-3 читати - не бачу сенсу. тим більше, коли і в нас можна знайти те ж саме. наприклад, сподобалися книжки Видавництва Старого Лева
.
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Anjuta » 14 вересня 2013, 22:26

"Мед для мами" я на неї також заглядаюся. вже давненько :yes:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення TanenRom » 14 вересня 2013, 22:56

Сяна Розумна дитина мені також подобається, але як побачила їх видавництво, то для доні вже запізно було купляти такі книги.

а з "Видавництва старого лева" ми маємо дуже багато книг: -

дуже мені казки подобаються видавництва "Казка" - яскраві малюнки, глянцевий папір, гарне співвідношення малюнка та тексту, що маленькій дитині не встигає набриднути.
колись купувала однієї книгою ці казки, зараз бачу, що їх поділили на дві частини, ось одна з них, так можна глянути і на малюнки:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)

Повідомлення Natalinda » 14 вересня 2013, 23:13

хотіла написати що не чула ще про видавництво РОзумна дитина, а полистала сайт і бачу що маємо одну книжку їхню!
А в Старого Лева так, дуже багато цікавого. Ми з останнього то Зварю тобі борщику придбали. Ну і читали Київські казки. Але то вже треба йти в іншу тему))))

А видавництва КАЗКА дуже хороша ось ця книга Лариси Ніцой
особливо для діток які люблять слухати про тваринок
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення TanenRom » 14 вересня 2013, 23:22

Natalinda написав:А видавництва КАЗКА дуже хороша ось ця книга Лариси Ніцой
http://booklya.com.ua/books/70215/
особливо для діток які люблять слухати про тваринок

Наталя ви вже прочитали?
бо ми цю книгу перечитували разів 4 чи 5 - дитині дуже подобається тваринки, які живуть як люди )))
Зображення

TanenRom Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 14 вересня 2013, 23:23

Ага вже прочитали :yes: Вчора закінчили)
Сьогодні в нас Дракон Омелько)))
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 14 вересня 2013, 23:25

о він вам точно сподобається - ми його вже також 3 рази перечитали.
в мене дитина взагалі від драконів балдіє - тобто де,які дракони є - ми все читаємо - Дракон Омелько, Дракон Булька, а зараз читаємо махаонівський - "Дракон Мартин"
Зображення

TanenRom Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 15 вересня 2013, 00:44

Я колись ще студенткою кілька разів була на форумі, і не скажу, що дуже сподобалось. По-перше, купа людей, штовханина. По-друге, хоча тоді було трошки важче дістати різні книжки, бо інтернет-магазини ще не були такі поширені, але навіть тоді вже було підмічено, що ціни на форумі часто як раз завищені, а по-третє, майже всі цікаві заходи виключно для зареєстрованих користувачів. В результаті мої поїздки виглядали так - приїхали, поштовхались між лотками, позаглядали на книжки, може купили пару (просто щоб не їхати порожняком з книжкового форуму), добре, якщо потрапили хоч на одну презентацію чи зустріч з кимось і фініта.
Я якщо ще раз їхатиму на форум, то лише з чітким планом заходів, які можна відвідати (попередньо переконавшись, що туди справді можна потрапити).
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Поперед.Далі

Повернутись до Культура і мистецтво

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей