mariana » 14 квітня 2013, 22:59
Я використувую найчастіше сухі, пробувала різні, одні з кращих Львівські. Вони швидкорозчинні, їх треба в тісто додавати. Дріжжі Премія то ті самі львівські. Купую переважно велику пачку на 100 гр, бо часто печу. але її пише справді можна розкритою 14 днів тримати, я тримаю довше набагато, за 2 тижні не використувую стільки дріжжів. Але чим довше тримати пачку відкритою - тим гірше тісто підростає. Але останнім часом помітила що львівські трошки гірші стали по якості. Зараз відкрила для себе пресовані криворізькі- добре тісто підходить з ними. Але коли сухі дріжжі використувую - не чути різкого запаху такого, а коли пресовані то чути трохи. Ще помітила що структура тіста різна коли викоистовувати пресовані а коли сухі. Співвідношення сухих до пресованих - 1:3.