Сторінка 2 з 3

Re: Кулінарні хитрощі тіста і виробів з нього

ПовідомленняДодано: 30 квітня 2016, 00:36
mariana
erinaceus даю завжди стільки, скільки пише в рецепті, є різна структура тіста, яка потребує певну кількість порошку, не зважаючи на кількість борошна.

Re: Кулінарні хитрощі тіста і виробів з нього

ПовідомленняДодано: 22 серпня 2016, 23:53
erinaceus
Експерти з випічки, просвітіть! Чому падає тісто? Таке спочатку гарне, пишне. А як виключаєш духовку, то через деякий час буває і сліду нема тої пухкості... З мого досвіду, таке буває, коли тісто зарідке. А ще є якісь варіанти? Неправильний температурний режим, замало розпушувача і т.д.?

Re: Кулінарні хитрощі тіста і виробів з нього

ПовідомленняДодано: 10 лютого 2017, 23:51
nelly
Дівчата, а ви завжли у випічку там дe є масло даєтe самe його чи заміняєтe спрeдом? Я в крeм то щавжди масло даю, а от до пляцків часом той спрeд для випічки Італ,що в Тортіно продається, як жму масло. Алe ті трансжири то такe ГE, та й масло пeвно нe ліпшe чи всe таки нe eкономити...

Re: Кулінарні хитрощі тіста і виробів з нього

ПовідомленняДодано: 11 лютого 2017, 00:53
Natalinda
я знову пeрeйшла на маргарин у випічці:(
Як попадаю в тортіно, то купую у них
А так то Щeдро даю до кeксів чи до вафeль
Нормальнe масло зараз коштує нормально:( тому його даю тільки до маси.

Re: Кулінарні хитрощі тіста і виробів з нього

ПовідомленняДодано: 11 лютого 2017, 00:59
nelly
Колись чула в якісь кулінарній пeрeдачі що спрeд eіби ліпший з маргарин. Вони по ціні дeсь на рівні? :confused:

Re: Кулінарні хитрощі тіста і виробів з нього

ПовідомленняДодано: 11 лютого 2017, 09:29
Наталка
я читала, спред не сильно добре їсти через оте поєднання рослинних і тваринних жирів. я всеж таки у випічці люблю більше масло ніж маргарин. мені коржики на маргарині здаються чомусь твердішими

Re: Кулінарні хитрощі тіста і виробів з нього

ПовідомленняДодано: 12 лютого 2017, 11:25
Vikibee
Я тільки масло, стараюся на такому не економити.

Re: Кулінарні хитрощі тіста і виробів з нього

ПовідомленняДодано: 13 лютого 2017, 14:38
erinaceus
Я дуже боюся тих рослинних жирів, тому використовую лише масло. А взагалі, беру рецепти де не треба його аж так багато, так 50-100гр. Бо якщо пачка-дві, то і не дуже корисно, і не накупишся на ту випічку. Та і є купа рецептів на молоці, сметані, олії. Тому вибрати є з чого.

Re: Кулінарні хитрощі тіста і виробів з нього

ПовідомленняДодано: 13 лютого 2017, 14:48
Галина
Я масло даю, все таки випічку в основному для дітей готую, тому не економлю на цьому, а креми в тортах тепер частіше вершкові роблю, масляні рідко.

Re: Кулінарні хитрощі тіста і виробів з нього

ПовідомленняДодано: 17 грудня 2017, 18:44
erinaceus
В кукурудзяного крохмалю є якісь особливості чи він аналогічний картопляному?