я останнім часом зацінила рис. в дитинстві то для мене була кара, а тепер - ммм
наразі улюблений - басматі, індійський. дуже ароматний і смачний. перед варінням дуууже гарно промиваю, потім обсмажую в маслі постійно перемішуючи (щоб рисинки всі в ньому обвалялися) і заливаю водою - один до одної третьої. і варю під кришкою.
ще частенько парбоілд готую - легко, майже нема шансу розварити
часом нешліфований. я люблю, але муж і діти не так охоче їдять
ще люблю жасмін (тож ароматний) і минулого літа зацінила якийсь італійський сорт - для різотто.
а, ну і для суші якийсь японський купуємо, щоб гарно липлося
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))