найбільший родинний форум Тернопільщини

Відповісти

Re: Секрети смачного сирника

25 липня 2012, 01:47

Давай хоч інгридієнти напиши, в мене 2 літри сиру стоїть в холодильнику і часу 0 шоб його пристроїти, то мене 10-тихвилинний рецепт якраз влаштовує)))

Re: Секрети смачного сирника

25 липня 2012, 02:03

хм ну звичайні інгридієнти) сир засипаю в чашу комбайна з ножами додаю прибл. 4 яйця і перемелюю, якщо густе дуже то важко перемолоти буде, бо сиру багацько, можу добавити чуть сметани. Потім цукор, ванілька, манки чуть і ложку крохмалю. Оце все мелю. В кінці додаю родзинки і на деко в духовку на прибл.40 хв. Витягую, як охолоне доді можна перевертати. Я не люблю бавитися з тим всім, спростила собі все і мені за смаком не відрізняється з тим збиванням шо я колись бавилася. Якшо сир не сухий, то обше кльово, виходить така однорідна консистенція, шо топиться в роті.

Re: Секрети смачного сирника

25 липня 2012, 10:57

я би таке зробила, на жаль не маю комбайна. а чим можна замінити комбайн?

Re: Секрети смачного сирника

25 липня 2012, 12:17

ксана тоді тобі прийдеться робити довший варіант. так як в рецептах, молоти на мясорубці, збивати яйця і потім все змішувати.

Re: Секрети смачного сирника

25 липня 2012, 12:27

flower дякую. чим краще помастити пергамент, щоб легко відстав сирник від нього?

Re: Секрети смачного сирника

25 липня 2012, 12:52

ksana пергамент можна зовсім не мастити, від нього і так все швидко відстане. А ще під час випікання з сирника виходить сік тому він не повинен прилипнути.

Re: Секрети смачного сирника

25 липня 2012, 12:57

дівчатка,дякую за пораду. чекаю пятниці, тоді відпишу як все вийшло.

Re: Секрети смачного сирника

01 серпня 2012, 16:36

Звітую про сирник. Пекла в пятницю ввечері, бо на ранок в суботу потрібен був. Вдався гарний. Всі казали, що добрий. Пергамент не прилип до нього. По рецепту мав вийти один, але було два, бо на один мені забагато вийшло сирної маси. Сир я збивала міксером насадкою для пюре, дрібненьке ситко на мясорубко вдома не знайшла. Вийшло нормально, але наступного разу треба потрошки брати сиру, бо я весь сир десь 1,5 кг перемішувала міксером нараз, то було трошки неперетертого. На смак і вигляд це не дуже повпливало.

Re: Секрети смачного сирника

01 серпня 2012, 17:08

а меня неперетертый творог не смущает

Re: Секрети смачного сирника

01 серпня 2012, 21:43

а я люблю однорідний, шоб аж топився в роті. Молодець, ксана!
Відповісти