Звітую по масляній. Запекла іі у фользі, десь в середині приготування відкрила, щоб присмажилась. На смак мені сильно нагадує скумбрію, хіба запах не такий виражений. З'іла маленький шматочок, чоловік десь рибинку злопав наразі без наслідків Мені здалось, вона саинована смачна би була. Хтось пробував?
Пишуть, що іі жир не засвоюється організмом і просто, самовільно виходить, вибачте, з попи оранжевою жирною рідиною. Читала про це на різних форумах, тому схиляюсь до думки, що це таки правда. Втім, думаю, такі "побочки" можуть бути, якщо істи велику рибу,в якоі того жиру багато. А я купила маленькі, грам по 150.
Ото в нас таке було))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ніяк не могла додути чого, а вже потім прочитала в інтернеті )))))))))))))))))))))))))))