Глобальні оголошення!



Про рибу

Модератор: irinka

Re: Що ви сьогодні готували?

Повідомлення Natalinda » 22 лютого 2013, 09:36

Dribchuk то по стороні Збруча?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Що ви сьогодні готували?

Повідомлення Dribchuk » 22 лютого 2013, 09:40

Natalinda так
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1813
З нами з: 27 березня 2012, 15:30
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Re: Що ви сьогодні готували?

Повідомлення flower » 22 лютого 2013, 09:45

Dribchuk написав:flower де ти живу найшла? я бачила хіба мертву на льоді в супермаркеті.

В Сільпо в Подолянах чоловік купляв, якраз акція була четвергова то по 50 грн кг, а так то 86. І ше десь в Білій на рибній гуртовні брав. Просто абалдєнна рибка. правда чистити її не люблю, бо луска дрібненька. Ми пекли на кострі, то змели всю до єдиної, хоч все лишається риба з таких посиденьок. І Вероніка топтала (як вона каже ибу) і мені не так страшно і бавитись не треба, бо нема тих мілких костомах. Я річкової живої ше не давала, не люблю по перше сама її їсти, а подруге з тими костомашками малими бавляння.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 4364
З нами з: 25 січня 2011, 20:54
Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Re: Що ви сьогодні готували?

Повідомлення Dribchuk » 22 лютого 2013, 09:56

flower класно, треба буде подивитися. Я на живу ніколи не попадала.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1813
З нами з: 27 березня 2012, 15:30
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Re: Про рибу

Повідомлення irinka » 15 лютого 2014, 10:31

Розморожуйте рибне філе в молоці. Молоко поглинає "запах морозилки" і додає м'ясу смак свіжої, щойно спійманої риби.
Зображення
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3455
З нами з: 15 листопада 2011, 11:08
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Re: Про рибу

Повідомлення Оксанютка » 17 лютого 2014, 15:30

Я дуже люблю запікати скумбрію.Швидко. смачно і не має багато дрібних кісточок.
Оксанютка Офлайн


Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 286
З нами з: 19 березня 2012, 11:19
Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Re: Про рибу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 18 лютого 2014, 02:05

Оксанютка Ми теж цієї зими так часто їли скумбрію - кожен раз, як не було часу або було ліньки щось наготовляти, то в нас зразу була скумбрія. Аж поки чоловік не сказав: "Досить! Вже більше не хочу". Але сподіваюсь, це не надовго, що після перерви знову до неї повернемось. Я рибку люблю :nyam:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2683
З нами з: 11 вересня 2012, 21:35
Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Re: Про рибу

Повідомлення denamama » 30 грудня 2014, 20:24

Нещодавно спробувала жарену рибу, яку перед тим як смажити обваляли не в муці (як всі звикли), а в манці. Скоринка виходить рум'яна, хрустка і дуже смачно.
denamama Офлайн


Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 209
З нами з: 22 червня 2010, 10:07
Звідки: Тернопiль
Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Два хлопаки

Re: Про рибу

Повідомлення Marichka » 31 грудня 2014, 10:49

Кума працювала в Австралії на кухні,то там муку розмішують з крохмалем і так смажуть.Теж скоринка хрумка.
Зображення
Marichka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3237
З нами з: 10 лютого 2011, 15:13
Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Re: Про рибу

Повідомлення Тетяна Патрійчук » 21 березня 2016, 17:13

Ви знаєте, моя дівчинка ( 2 рочки) не дуже любить їсти рибу, а там ж багато вітамінів, яких ніде немаю, то ми знайшли дуже цікаве вирішення такої проблеми - піца з морепродуктами, правда трохи дорого, але що робити, може хтось ше шось порадить?
Тетяна Патрійчук Офлайн


 

Поперед.Далі

Повернутись до Кулінарні хитрощі



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей

cron