найбільший родинний форум Тернопільщини

Відповісти

Про рибу

20 вересня 2010, 21:24

не знаю, мо то я одна така далека і не просвіщонна, але от випадково натрапила на інфу про єдну з улюблених риб. себто пангасіуса. виявляєцця се геть не корисна штука. постачаєцця з вєтнаму, де її вирощують годуючи всяким непотребом, а перед замороженням обробляють якоюс фігньою, щоб мясо було біле. так як пару років тому американці виявили пару партій із шкідливими для людей домішками (від тих відбілювачів), то туди його більше не вивозять, а перекинули на росію, україну...

Re: про пангасіуса

20 вересня 2010, 21:54

я також таке читала вже давно і давно, давно її не купую - шось страшно

Re: про пангасіуса

20 вересня 2010, 22:44

о, відкрили очі - ми час від часу купували - чоловік любить. Тепера не будем. :( :(

Re: про пангасіуса

21 вересня 2010, 09:34

а ми вже рік напевно її не вживаємо, ще давніше почули таке. але недавно мама знову її купила, ніби риба на вигляд, а в руках як кусок гуми і на запах ужасна.

Re: про пангасіуса

21 вересня 2010, 10:29

а що тоза звір такий . бо ми морожену рибу вже років 10 не купуємо напевно

Re: про пангасіуса

21 вересня 2010, 10:48

і ми не купуємо морожену рибу давно.
з того часу, як пару років тому купили на риббазі три великі морожені горбуші.
Я потім розморозила - а вона гнила, вонь така була :mrgreen: купка грошей в смітник.
і тепер мені страшно купляти все морожене - невідомо скільки раз воно морозилося-розморожувалося і в якому стані морозилося.

Re: про пангасіуса

27 вересня 2010, 10:54

Дякую, тепер і я буду знати. А яку купує хто і де? Тут на Лотосі хтось купує на Бродівській? І що купує???

Re: про пангасіуса

27 вересня 2010, 19:14

На Бродівській часто беремо хека мороженого і оселедці морожені, а вдома самі їх маринуємо. Ще там ікра смачнюща, але не завжди чомусь

Re: Про рибу

12 травня 2012, 15:01

А як ви чистите рибу?
Чи купуєте вже почищену?
Може маєте якийсь секрет як вдало і швидко почистити? щоб все навколо не було в лушпі і не мало запаху?

Re: Про рибу

12 травня 2012, 15:11

Я інколи купую свіжого коропа. Луску знімаю ложкою в напрямку від хвоста до голови, тоді вона швидко знімається і головне не розлітається на всю кухню...
Відповісти