Сторінка 7 з 8

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 12 лютого 2017, 00:28
Mama3
Моя знайома постійно там купує, дуже подобається асортимент і ціни.

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 12 лютого 2017, 10:24
Галина
Sam, я переважно там всі спеції купляю, вибір великий і ціни порівняно з тими розфасованими нижчі (50гр куркуми 20 грн). Я там брала до соусів уцхо сунелі спецію, то до всяких м"ясних страва теж даю дуже мені вона подобається.
Куркуму практично до всього даю, кажуть вона має протипаразитну дію.

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 20 квітня 2017, 21:10
erinaceus
До чого додаєте тим'ян (чебрець)? Ніколи ним не користувалась...

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 20 квітня 2017, 23:24
TattyMummy
В мене тим'ян йде банками. Мама завжди багато насіває. Додаю до м'ясних страв, рибних, піци, запечених овочів, в салати:) Це одна з найулюбленіших спецій.

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 21 квітня 2017, 09:24
mariana
TattyMummy він росте в вас нормально? ми кілька разів пробували садити - не росте чогось, сходить а далі пропадає.
Тим"ян ц одна з моїх улюблених приправ, особливо за щастя якщо десь свіжий знайду, запах в нього....Люблю до картоплі, м"яса, піци, овочі запечені теж, гарно пасує до печінки, до паштетів різних.

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 21 квітня 2017, 09:51
vikilandi
Це той тимян, що в лісі біля каменів росте?
Зображення

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 21 квітня 2017, 15:33
гра з вогнем
mariana написав:TattyMummy він росте в вас нормально? ми кілька разів пробували садити - не росте чогось, сходить а далі пропадає.
Тим"ян ц одна з моїх улюблених приправ, особливо за щастя якщо десь свіжий знайду, запах в нього....Люблю до картоплі, м"яса, піци, овочі запечені теж, гарно пасує до печінки, до паштетів різних.

Може у вас насіння погане, тимян, з мого досвіду, дуже неприхотливий. Ось мій
Зображення
Дрібніший з насіння, звичайний, а з більшими листочками покупний, купувала кущик, лимонний. Зимували обидва так як і ростуть. Ще маю звичайний, що в горщику на дворі зимує, він тіки тіки починає сходити і значно рідший, набагато менший. Попробуйте може купити кущик, точно приживеться!

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 21 квітня 2017, 15:50
mariana
гра з вогнем кущиками нажаль, ніде в нас не бачила, будемо пробувати ще!

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 21 квітня 2017, 21:42
TattyMummy
Той чебрець, що на галявинах по камінні, в лісі - низький, маленькі листочки і короткі стебла, що трошки в'ються - це чебрець звичайний. Він є у нас на городі, ростк таким нещастячком трошки - багаторічний.
Той, що мама сіє щороку це швидше за все ось цей. Насіння маємо давно, тому назви точної не знаю ( та й дала його здається кума зі свого городу)
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Він виростає такою широкою "мітлою". Напевне однорічний або не зимує в наших умовах. Збираємо щороку з нього насіння і на наступний сіємо. Гарно сходить. Як вже казала використовуємо його протягом року банками :)

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 28 травня 2017, 20:28
erinaceus
До чого додаєте сіль грубого помолу? Купила рожеву гімалайську, досить грубу. То в салаті нам не дуже, під зубами хрустить. Ну і спочатку наче недосолене, а через деякий час починає розчинятися і виходить пересолене :hi: Може є якісь секрети?