25 грудня 2014, 11:52
Робила цього року помідори ціленькі у своєму соці і залишилось трохи помідорного пюре, перемеленого в мясорубці. Я перелила його в силіконові формочки для кексів і заморозила, потім переклала в пакети і тепер маю майже свіженькі помідорки в заправках, рагу, в борщі, плові. А ще де є вільне місце, там понапихала маленьки ціленьких помідорок)) А взагалі дуже хочеться морозильну камеру, щоб було де розігнатись
, а то моїх 3 полички вже намертво забиті(
25 грудня 2014, 16:47
В нас дуже велика морозілка,то є де ставити.Завжди маю там фрикадельки (сире перемелене м"ясо в кульках),котлети,гречаники,пільмені.Також часом варений буряк,варені голубці і готові налисники.Знаю,що і холодець так тримають,а потім розігрівають і наливають по новому.Ставлю хліб і булки,як забагато на раз.Також торти.Вареники хіба варені,бо такі мені дуже розварюються.Фрукти обовязково.
25 грудня 2014, 17:13
Касівочка ми цього року придбали ,але всеодно мало
)
25 грудня 2014, 20:27
У мене морозилка - то перша помічниця. Морожу все, що можна. Вареники, пельмені (сирими, але прції не великі на два-три рази, якщо довго лежать, то розваряться), з заморожених овочів супер супчики і рагу, налисники з різними начинками морожу, і готову випічку, як після свят залишається, Гриби проварені кілька разів потім тушу, чи в супчик. ,Ну, риба, мясо, зелень, бульйон готовий кубиками о соусу. Коли мала багато сиру-творогу, то і його морозила, але він швидше на випічку. І ягідок літніх багато-багато, то ж вітаміни))))
13 березня 2015, 12:03
напівфабрикатом то назвати важко
,але витягнула недавно з морозилки холодець. лишилось багато з дня нар. малого,то я його розморозила і наново залмла в тарілки.
думала,що не застигне але нічо застиг і на смак не змінився