Сторінка 3 з 4
Re: Сухі сніданки
Додано:
10 березня 2017, 12:48
flower
Можн зробити собі самому дома гранолу і мати для швидкого сніданку з йогуртом.Це дуже просто робиться і не займає багато часу впринципі.
Re: Сухі сніданки
Додано:
10 березня 2017, 12:54
nelly
Флавер якщо можеш напиши в двох словах щоб не шукати рецептів
Бо ви вже мене заінтригували
Re: Сухі сніданки
Додано:
10 березня 2017, 13:39
flower
Є різні рецепти і додавати можна все що забажаєш.
Я робила з бананом і медом. Розминала вилкою банан в пюре, добавляла меду і туди насипала вівсяних пластівців і горішків. Все перемішати і на деко з пергментом в духовку на трохи. Періодично помішувати, воно має підсушитись повністю. Обережно, щоб не згоріло. Можна добавляти різні сухофрукти чи спеції (корицю, ваніль). Потім в банку і є для сніданку з йогуртом чи кефіром, але смачно і так.
Можна не банан брати для рідкої основи, а кокосове масло чи какао масло + мед+ какао і вийде шоколадна гранола. Варіацій дуже багато.
Re: Сухі сніданки
Додано:
10 березня 2017, 15:44
erinaceus
flower І скільки вона так в банці може зберігатися?
Re: Сухі сніданки
Додано:
10 березня 2017, 16:52
flower
erinaceus не знаю, в мене довше 1го місяця не лежить, бо з'їдаємо.
Re: Сухі сніданки
Додано:
10 березня 2017, 17:06
mariana
Я теж сама готую гранолу вже давно, роблю вже все на око, часто готую ось по цьому рецепту:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Re: Сухі сніданки
Додано:
10 березня 2017, 23:30
TaniaPicaSSo
erinaceus написав:flower І скільки вона так в банці може зберігатися?
Місяцями. Я якось забула, що в мене в холодильнику стоїть воно, дивлюсь, а йому ніц не бракує.
Re: Сухі сніданки
Додано:
11 березня 2017, 17:34
erinaceus
TaniaPicaSSo То її треба в холодильнику тримати?
Re: Сухі сніданки
Додано:
11 березня 2017, 18:01
Галина
Начиталася я теми і собі таке зробила. Сиджу тепер гризу, не можу відірватися. Жаль, що горішків не маю, було б ще смачніше, а так тільки родзинки і журавлина. Робила по тому рецепту від Мар’яни.
Re: Сухі сніданки
Додано:
11 березня 2017, 18:13
TaniaPicaSSo
erinaceus так, я тримаю в холодильнику. Так писало в рецепті, по якому я робила, і я так все тримаю тепер.
А журавлину чи родзинки я не даю, вони робляться потім такі в'язкі, до зубів липнуть. Я лише даю горіхи або мелене яблуко чи банан, а сухофруктів ні-ні більше.