mavpusya » 08 березня 2011, 10:35
Дівчата, а Ви знаєте, що у пармезані і сезамі найбільше кальцію? Я от для себе зробила такий вибір. У творогу його дуже мало виявляється...
Сезам(кунжут) сиплю у все, що готую:салат, тушу м"ясо і т.п. Так само і пармезан на зміну. Затираю його в суп, вже коли налито в миску. Чудово смакує із макароном, чи кашею. Може це збочення так їсти король сирів, але... :) Ніколи не мала проблем із нігтями. І падіння, а я дуже аварійна, дякувати Богу обходились без переломів...
І ще хочу сказати любителям зеленого борщу. Якщо їсти квасок, то свійжий, у ньому тоді багато кальцію. Тому краще додавати до салатів. А борщ вимиває із організму кальцій. Компот із ревеню робить те саме.... Якщо їсти, то свіжим....
Компот із ревеню в жодному разі не можна давати дітям, він ще має якусь шкідливу дію на нирки. Запам"ятала, бо в дитинстві дуже його любила, але не памятаю, що саме за дія...
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён!