flower Я вже декілька місяців збираюся накупити всякої муки і олії, так руки і не дійшли
Я теж завжди даю у випічку менше цукру, ніж по рецепту. Та і рецепти не люблю такі, де 10 яєць, 2 пачки масла і т.д.
Як варіант, коричневий цукор. Але він недешевий, не напечешся. Та в принципі, як і ті всі інші екзотичні інгредієнти. То мабуть треба наважитися їх почати використовувати (або щоб хтось вгостив і ти вже мала уявлення, що то таке
) А взагалі, мені здається, що з нашого стандартного набору українських продуктів можна організувати не гірше ПХ. Знаєш ту теорію, що людині найбільше користі приносять ті рослини, які ростуть в її ареалі? Тобто від тих самих яблук і груш, гарбузів і капусти буде більше користі, ніж від лічі, імбиру і дикого рису. Думаю, раціональне зерно в цьому є.