Дівчатка! А я сьогодні в секонді на вагу найсправжнісіньку аутнтичну кангу купила!!!!... Із написом на суахілі, все як має бути. За 8 з копійками гривень! ) Нафоткаю - виставлю!!!
Ги-ги :D Сама в шоці! В мене сьогодні саме туди було велике бажання з"їздити. Не даремно! :) Напис на суахілі: "mola ndiye mwamuzi kumlaumu siwezi" - приблизний перекад (з інтернет-перекладачами) "Бог вирішив, і я не можу Його обвинувачувати". Або: "Я не можу обвинувачувати суддю".
Художній переклад на російську: "На все воля Бога, я не ропщу".
Нє,треба таку фотку як на лекції в нас показувала.Дуже шикарно. Літом бюстгалтера не треба! ;)
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
От підшукала я щось собі, схоже на слінг - шарф... Правда, матеріал, напевне, не правильний, трохи слизький..тай ще поврізати треба, бо задовгий і заширокий.....але, якщо немає нічого кращого, то, поки що, будем користуватись. Ось, пробувала перший раз намотатись:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Ооо. Іро, як для першого разу то вопше досить акуратно. Але на плечах тобі не різала тканина? дуже зібрано, то навіть я бачу))) Іпопку тре було трохи глибше посадити. Але решта хай кажуть люди більш компетентні. То я так, як любітєль, кажу))) Але всьоравно ви матьорі. І гарний узорчик тканинки, ага
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
В плечах не різало, бо по куртці :D Треба трохи врізати, бо по ширині всі 90 см. і по довжині більше 5... то придбала з секонду...такі накидки, в які індійки намотуються....щось не хочеться різати, бо не знаю, чи добре втну....практики треба і компетентного наглядача ;)