Глобальні оголошення!

Потребую допомоги!

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: слінгорозчарування...

Повідомлення Melisa » 10 листопада 2010, 13:57

Руженка, у нас на форумі є Розділ "Продаю", там можна поцікавитись. :rose:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mala-karta » 10 листопада 2010, 14:26

я свій купила 1.5 роки тому за 300 грн :)
тепер таких цін за новий фірмовий нема :(

я активно носила малого десь до 1.4-1.5.

якщо сумніваєтесь - візьміть рюкзачок, чи самі пошийте. В ньому посадка як у слінгу, тільки він на шлейках з поясом - зручніше, коли дитина ходить і треба часто туди-сюди (садити в рюкзак, потім знов на землю).
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Nymydora » 10 листопада 2010, 18:19

Руженка написав:Nymydora Привіт! Читала, що Ви малого носити в слінгу навіть дома, коли пилососите, на спині?? А малечі Вашій вже 1 рік і 1 місяць - неважко? І який у Вас слінг? Бо в мене з кільцями, і на спині я носити свою Маргошку не вмію, тільки на боку і то тільки на вулиці :shock: :shock: багато я видно ще не знаю...

Денис у мене хлопець делікатний, носитине дуже важко, але за якийь час спина втомлюється.
У мене май від 4 місяців і я дуже задоволена. А на спині я тільки вдома ношу, на вулицю - на бедро
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Olenka » 11 листопада 2010, 01:38

Nymydora написав:спробуй на бедро. Я теж на лівий бік мотаю, щоб права рука вільна була.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Дівчатка, не захоплюйтесь мотанням на один бік! Носити на стегні треба скільки часу на лівому, стільки на правому. Нашо ризикувати своїм хребтом і хребтом малечі?!
Я розумію, що незвично і незручно спочатку. Але краще навчитись на обидва боки мотати, ніж потім по лікарях ходити.

На стегні, дійсно, обзор кращий і на спині, це може допомогти звикнути до слінгу дитині, яка звикла носитись обличчям від себе і все бачити.

Взагалі, нагадую, що на форумі є розділ Слінгоконсультації клацнути тут. Там вже багато тем обговорювалось, можливо ви знайдете відповідь на свої запитання.
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Re: Потребую допомоги!

Повідомлення Olenka » 11 листопада 2010, 01:49

Ось тут про привчання до слінгу: http://mamusi.org.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=370
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Olenka » 11 листопада 2010, 01:55

Руженка написав:Nymydora Привіт! Читала, що Ви малого носити в слінгу навіть дома, коли пилососите, на спині?? А малечі Вашій вже 1 рік і 1 місяць - неважко? І який у Вас слінг? Бо в мене з кільцями, і на спині я носити свою Маргошку не вмію, тільки на боку і то тільки на вулиці :shock: :shock: багато я видно ще не знаю...

Як посадити дитину в слінг з кільцями на спину: клацнути тут
Приходьте на слінгоклуб, розкажемо, покажемо, прив"яжемо... :D Ще і чаєм напоїмо :drink: [color=#000080]
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Olenka » 11 листопада 2010, 02:12

ЗІрка написав:освоюємо простенький май, а малий брикається, ридає під час примотування, під час прогулянки вигинає спину, відпихається руцями... ходимо хмари розглядаємо ше й з недовольним видом
а сьогодні після годинного хождіння взагалі істерику закатав, мусіла розслінговуватися(((
хоч би звик, бо я наче всьо як треба роблю...дуже боюся шоб йому зручно було

Ви, головне, віру в себе не втрачайте. Від впевненості мами в собі дууже багато залежить!!
Щоб не боятись, чи зручно, почитайте-проконсультуйтесь чи все правильно, почитайте про безпечність. Взагалі-то, в май-слінг практично неможливо примотати неправильно :D
З опису проблеми, я так розумію, що малог просто треба систематично привчати до слінгу. Можливо, не по годині одразу, а починаючи з 5-10-30... хв в день, але регулярно і систематично. Встановити собі скільки часу хочу носити сьогодні, і рівно по годиннику цей час ходити робити якісь справи, гуляти. Дитину можна привчити до чого завгодно, якщо то дійсно потрібно мамі і дитині. Ось тут більше про це: не хоче в слінгу зовсім - буває таке?

Мені було треба, і ми привчились до слінгу, хоча спочатку також було по-різному. І на спину переїзжали не одразу, а поступово звикали. Так що, все получиться!!! :emphaty:
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Olenka » 13 листопада 2010, 02:47

Ну що, все добре? Чи просто перенесених повідомлень не знайшли? :sos: :crazy:
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення ЗІрка » 13 листопада 2010, 09:14

знайшли:) без проблем
вчора гуляли в слінгу майже три години з півгодинною перервою на годування
додому йшли - спали))

одягання в слінг правда поки з плачами... але те ж саме з шапкою, рукавами і т.д. :o
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Nymydora » 13 листопада 2010, 20:11

Olenka написав:Дівчатка, не захоплюйтесь мотанням на один бік! Носити на стегні треба скільки часу на лівому, стільки на правому. Нашо ризикувати своїм хребтом і хребтом малечі?!
Я розумію, що незвично і незручно спочатку. Але краще навчитись на обидва боки мотати, ніж потім по лікарях ходити.

.

ОЙ,я вже над цим задумувалася, треба пробувати. Хоча я в слінгу зараз ношу переважно вдома, на спині. А на бедро - дуже рідко. Але дякую, що нагадала :rose:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей