Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga
Руженка написав:Nymydora Привіт! Читала, що Ви малого носити в слінгу навіть дома, коли пилососите, на спині?? А малечі Вашій вже 1 рік і 1 місяць - неважко? І який у Вас слінг? Бо в мене з кільцями, і на спині я носити свою Маргошку не вмію, тільки на боку і то тільки на вулиці :shock: :shock: багато я видно ще не знаю...
Nymydora написав:спробуй на бедро. Я теж на лівий бік мотаю, щоб права рука вільна була.Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Руженка написав:Nymydora Привіт! Читала, що Ви малого носити в слінгу навіть дома, коли пилососите, на спині?? А малечі Вашій вже 1 рік і 1 місяць - неважко? І який у Вас слінг? Бо в мене з кільцями, і на спині я носити свою Маргошку не вмію, тільки на боку і то тільки на вулиці :shock: :shock: багато я видно ще не знаю...
ЗІрка написав:освоюємо простенький май, а малий брикається, ридає під час примотування, під час прогулянки вигинає спину, відпихається руцями... ходимо хмари розглядаємо ше й з недовольним видом
а сьогодні після годинного хождіння взагалі істерику закатав, мусіла розслінговуватися(((
хоч би звик, бо я наче всьо як треба роблю...дуже боюся шоб йому зручно було
Olenka написав:Дівчатка, не захоплюйтесь мотанням на один бік! Носити на стегні треба скільки часу на лівому, стільки на правому. Нашо ризикувати своїм хребтом і хребтом малечі?!
Я розумію, що незвично і незручно спочатку. Але краще навчитись на обидва боки мотати, ніж потім по лікарях ходити.
.
Повернутись до Найпоширеніші питання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей