Кокетка написав:а мені таки простіше помити комбайн)) напевне у мене теж не сильно класна тертка) але моркву я ще з осені всю тру і заморожую потім вже не треба нічого терти, лиш ножом відокремити скільки потрібно до страви.
Ой, я от привчаю себе соковижималку мити постійно зразу після роботи. Почала практикувати пити соки, то ця підготовка і прибирання займає більше часу, ніж саме пиття соку.
Миття мясорубок-соковижималок, та інших таких штук вганяє в тоску )))) Хоча, натерти моркву в промислових масштабах для квашення капусти, припустим, звичайно супер, або картоплю на тертюхи.
В мене комбайна нема, якщо що, то я підглядала як свекруха то робить на комбайні.
Кокетка, в тебе "коняча" морозилка? ))) Жартую, але який має бути розмір морозилки, щоб і моркву на зиму наморозити. Чому так робиш взагалі? Лише заради економії часу? Морква ж свіжою до весни зберігається.