Сторінка 1 з 4

Холодильник. Секрети і можливості

ПовідомленняДодано: 08 квітня 2010, 00:14
mari
Зберігаю тут хліб , інколи навіть в морозилці, бо їмо мало.
Заморожувала при потребі грудне молочко.
Завжди накриваю продукти плівкою з доступом повітря чи зберігаю в закритому скляному посуді
Не тримаю в продуктах ножів, вилок, ложок
Не ставлю гаряче
Підігріваю лише те, що треба на 1 раз
Свіжі продукти тримаю не більше 2-х діб
Екзотичні фрукти не кладу взагалі(банани, ківі, апельсини)
Зелень- у стакні з холод.водою
Картонні упаковки- добре защпиляю
Усе, що швидко портиться- там, де близько морозильник
Яйця, соуси магазинні-на дверях

Морозильник---Листочки зелені складаю в пакети для заморожуваннґ чи порізані в контейнері. Не розморожуючи в суп, рагу чи піцу.
Фрукти- видаляю кісточки і серцевину, в пакет і в молочні коктейлі чи сирок, морозиво
Овочі(перць, баклажани, цвіткапуста) нарізає кружочками , в пакети. Для 2 страв
Ягоди мию, очищаю, сушу. Можна цілі в контейнери для замарожуванннґ. З розморожених- киселі, компоти. З заморожених- пироги, кекси.

Re: Холодильник. Секрети і можливості

ПовідомленняДодано: 08 квітня 2010, 13:38
Liza
ой, я це прочитала як поезію :)...
апетитні картини намалювалися в уяві... :D
(то через мій обмежений раціон при Зайченяті на ГВ - є схильності до алергії)

Re: Холодильник. Секрети і можливості

ПовідомленняДодано: 25 квітня 2010, 13:26
mari
цікаво, що в холодильнику є у ВАС?

Re: Холодильник. Секрети і можливості

ПовідомленняДодано: 05 червня 2010, 13:02
mari
А як ви миєте холодильник і як розморожуєте???

Холодильник

ПовідомленняДодано: 28 лютого 2011, 17:00
Apolloniya
В мене непорозуміння з холодильником. Він в нас з тих старіших. Був тривалий час вимкнений і от ми його включили на мінімальне охолодження, а він перетворився в морозильник! Караул! Хто знає, що відбувається? Все позамерзало за ніч! Але це найвища температура, далі- тільки ще холодніші режими... :extesi:

Re: Холодильник. Секрети і можливості

ПовідомленняДодано: 09 червня 2011, 22:43
гра з вогнем
в мому холодильнику так :)

на боковій стінці
з самого низу
соуси: вустерський двох видів, барбекю, рисовий оцет, тахіні
вина
вершки
вода в пляшечці

посередині
2 упаковки кави
імбир
маргарин
масло
майонез
сир твердий

на верху (те. що постійно тягається)
брусок масла
лимон
паста з масла і сиру з голубою плісінню.

Re: Холодильник. Секрети і можливості

ПовідомленняДодано: 10 червня 2011, 11:07
mari
гра з вогнем написав:в мому холодильнику так :)

посередині
2 упаковки кави


паста з масла і сиру з голубою плісінню.


Класно.
А навіщо каву там зберігати? Є якийсь секрет?

А як робиш пасту?

Re: Холодильник. Секрети і можливості

ПовідомленняДодано: 10 червня 2011, 14:40
гра з вогнем
Марі, то ідеї мого чоловіка. А я і не сперечаюся.
Він вважає, що мелену каву (в зернах ми не маємо) краще зберігати в холодильнику і пасту теж робить за якимись своїми рецептами. Паста до гарячого м'яса, стейків в основному. Там нічого складного, перетертий сир з маслом, а пропорції на смак. Здається більше нічого.

Re: Холодильник. Секрети і можливості

ПовідомленняДодано: 10 червня 2011, 15:40
krapk@
mari, а в тебе ноуфрост??? Ми збираємося купувати його і думаю чи варто чи краще звичайний.

Re: Холодильник. Секрети і можливості

ПовідомленняДодано: 10 червня 2011, 15:47
Natalinda
krapk@ нам консультант шептав в одному магазині шо краще звичайний, бо той шось там сильне випромінювання має чи шо , вже не помню, ше казав шо їх ремонтувати важче