а скільки часу варили? брюсельську ще сама толком не їла.
А взагалом про моє заморожування, то в камері в мене також бувають тортики (дуже зручно, і гарно зберігається), хліб цілою буханкою (як свіжий залишається), відбивні і всякі мясні крендлики, тісто дріжджове для піци, відкрита банка мясного паштету (в холодильнику швидко б зацвила), сир твердий і домашній. це я про такі заморозки щоденні, не на зиму
Ще морожу молоко, як на вихідних з села привозим 3 л, то 1-2 баночки півлітрові в морозилку, потім серед тижня маєм свіженьке молочко до кашки чи ще до чогось.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...