В мене отакий або ж дуже схожий, бо точної моделі пригадати не можу, орієнтуюся по картинці.
,
PHILIPS HR-7768.
Що скажу:
Загалом дуже задоволена. Користуюся уже більше трьох років.
-М"ясорубкою не користувалася ше ні разу :), є хороший ніж, що фарш робить на раз-два-три, а саму м"ясорубку впадляк мити.
-Блендер - супер, він в мене виконує і роль кавомолки, і пудромолки, і мак тру, і коктейлі в ньому калатаю, але, якщо наприклад, треба малу к-сть закалатати - то бракує маленького ручного, бо в цьому все по стінках розмазується і по-всьому.
-Соковижималка - витягую напевне лиш восени, коли є яблука. Ну але то сімейна специфіка. Так вже повелося, що вважаємо за краще з"їсти цілий апельсин, чи яблуко чи ше шось, аніж дусити сік. Але восени яблучний сік робимо, коли є багато яблук. Соковижималка центрифужна, але шо мінус- не дуже насухо вичавлює сік. З того жмиху ще можна спокійно повидло смажити.
-Чаша з ножами - то улюблена тема.
-- Насадка-міксер - ідеальна для приготування домашнього майонезу, замісу рідкого тіста на налисники, збивання сметани, кремів і т.д.
-- Ніж для нарізки картоплі фрі. Нарізаю не лише картоплю фрі, але й картоплю, буряк, моркву на борщик.
-- Ніж для нашаткування капусти, теж не лише капусту, але й цибулю кільцями, картоплю, моркву, огірки, редиску.
-- Ніж для замісу тіста. Використвую рідко, але мішає гарно тісто. Щоправда на вареники не замісиш. Трохи рідше.
-- Звичайний ніж - ріже і фарш пречудово, і цибулю, і взагалі все, що лиш треба. Виконує і роль блендера, якщо довше щось нарізати. Напевне його достаю наайчастіше.
-- Ніж-терка - для картоплі на деруни.
-- Ніж-терка - дрібною соломкою.