Горошок я морозила. Як свіжий.
Його треба проварити 5-7 хв, злити воду і просушити - розкласти шаром на рушник чи папір (тільки не газету, бо свинець шкідливий :P ). Тоді в лоточки і в морозилку.
Модератор: irinka
Milichka написав:Дівчата, в "Сільпо" у Подолянах дуже класні, великі, пахучі і соковиті персики по 13,99 грн. Сьогодні купили 10кг. Завтра будемо робити на зиму. Трохи заморожу, а ще хочу зробити якісь закрутки. Поділіться рецептами джемів, кампотів і всякої смакоти з абрикос і персиків.
Alisa написав:А кабачки як морозити?
Nymydora написав:а мені зовсім не смакує заморожена полуниця а ля натюр. Вона після розморозки якась ніяка стає - тільки в компот (там вона гарно пахне), а їсти :mrgreen: . Знаю, що морозять перетерту з цукром. Так смачніше, але чи корисно?...
irinka написав:Nymydora я теж літом заморозила полуницю, а малий зараз навіть дивитись на неї не хоче :mrgreen: я сама пробувала, то дійсно смак зовсім інший. Краще компоти крутити або робити варення :? :)
Повернутись до Кухонна техніка та посуд
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей