Дівчатка готувала гарбузовий хліб. Маю ще трохи гарбуза мороженого, доця вже каші наїлась і не дуже хоче, то я придумала його використати в такий спосіб.
Рецепт знайшла здається на хлібопічці.ру. Маю ще два неопробуваних, але цей дуже сподобався. Чоловік сказав, що це самий смачний хліб, який він їв досі
Хліб із гарбузавідварений гарбуз 420грам, якщо печений без юшки то 450(змолоти блендером в пюре)
500 грам муки
1,5 ч.л сухих дріжджів
1,5 ч.л солі (я дала 2)
в рецепті не було цукру, але в коментарях вичитала що із ним краще
2ст.л. цукру
я додала 2/3 стакану гарбузового насіння
і ще від себе додала 2 ст.л олії гарбузово, в рецепті не було
Пекла в прискореному режимі, де лише заміс і випічка.
Хлібчик вийшов таким високим і пухким, наче пасочка. І сонячним таким!!! Думаю, можна сміло випікати у формочках з-під кексів при бажанні.
Наступного разу планую додати підсмажену цибульку на маслі, замість олії, мені здається він тоді стане ще довершенішим