24 травня 2012, 22:56
печу бездріжджовий хліб, поділились зі мною зерновою закваскою)
побачимо що вийде.
нині тісто весь день стоїть, зараз ще мішатиму з висівками і кунжутом.
24 травня 2012, 23:34
lore1ei
а ту закваску можна зробити самостійно?
я вже давненько до неї приміряюся, але ніяк не відважуся, та й перевірених рецептів не маю
якось пекла хліб на сироватці - гарний вийшов, смачний, але туди все одно дріжджі додаються
хотіла б ще на заквасці спробувати
25 травня 2012, 10:58
ну та дівчина вже давно її зробила, а зараз лиш розмножує.
я завтра їду в Тернопіль, хочеш візьму тобі)
25 травня 2012, 12:20
Я читала про таку закваску - в неті є багато, хоче теж зробити. Ліля, розкажеш, чи хліб вдався.
02 червня 2012, 22:47
Я також мрію пекти бездріжжьовий хліб.
Ліля, чекаємо твої відгуки про хлібчик. Буду надихатися твоїми досягненнями
02 червня 2012, 23:30
хлібчик вийшов дуже смачний!
гарно підріс, пропікся, зверху горішки додали особливого смаку ще)
кому тре закваски кажіть, буду їхати в Тернопіль зможу взяти і розказати як її розмножвати.
02 грудня 2012, 13:50
Дівчатка, хто пече хліб? Дуже хочу спекти житній або житньо-пшеничний хлібчик, але рецепту не маю, поділіться, будь ласка.
02 грудня 2012, 15:46
а колись Лорелей, здається, мала пекти хліб на заквасці. Ніхто не знає рецепту? я б побавилася
02 грудня 2012, 17:52
Я часто хліб печу, житньо-пшеничний пекла на дріжжах, трошки не те. Справжній житній хліб треба на заквасці пекти, рецепт маю, якщо когось цікавить то можу скинути, сама ще ніяк до тої закваски не доросла. А я мрію бородінський хліб спекти, але потрібно солод для нього, ніхто не знає чи в Тернополі десь можна солод купити?
02 грудня 2012, 18:54
mariana, звичайно, цікавить рецепт!!!