nelly » 15 вересня 2015, 01:54
Робила цього року такий класний томатний соус:
3 кг помідор, 0,5 кг яблук, 250 гр цибулі. Все це ріжемо кусочками і ставимо варити поки цибуля не стане м`яка.
Збиваємо все блендером до однорідної маси і варимо до консистенції яка подобається приблизно 1 год.
Перед закінченням варки 1,5 ст.л солі, 1,5 стакани цукру ( я трохи менше давала), перець до смаку, 50 грам оцту яблучного ( я не мала то дала звичайний, як на мене можна і менше, напевно яблучний не такий кислий). Заливаємо гаряче в стерильні банки і закатуємо. Можна помідори перед варкою обібрати, а можна зі шкіркою. Я робила і так і так сподобалося без шкірки. Вихід 2,5 л. Рецепт писав, що це кетчуп, але мені більше схоже на соус. СМАЧНОГО
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр