Я обожнюю авокадо, можу просто так без нічого їсти. А от кісточка в мене чогось зігнила в воді, напевно не добре стиглий був, читала в неті, що має бути добре стиглий авокадо, щоб проростало.
Я теж не розумію, що в ньому такого смачного. Колись брали для суші, то я зовсім не відчула його смаку, а мама моя розспробувала і з того часу полюбляє його. Я потім також вирощувала авокадо з кісточки. Дуже цікаво спостерігати за тим, як він проростає.
Може ви просто не їли доброго авокадо і через те воно бридке? Авокадо має бути м'яке, не тверде. В нас продають переважно зелепухи тверді і вони таки несмачні. Вони ще й різних сортів є, найсмачніше з тих, що я їла з коричнево-зеленою репатою шкіркою.
erinaceus гуакамоле роблю так - все на око вже - 2 авокадо чищу і розминаю виделкою, ріжу помідор дрібно, 1/2 або 1/4 червоної цибулини, маленький пучок кінзи, сіль, перець, сік лайма(обов"язково!), можна за бажанням ще перець болгарський додати.
erinaceus погоджуюсь я з авокадо пасту чи соус робила, з додаванням спецій, часнику може, вже й забула, бо давно робила. А так на смак сам по собі він мені теж ніякий. Зате посадила кісточку в горщик, то помало, але щось там росте.