чи знає хто,які класні рецепти по приготуванню страв з цієї печінки? мені особисто вона в жодному вигляді не подобається, і як я її не вимочую, всеодно коровою чути...
Я готую печінку з яблуками: Спочатку відділяю плівку, потім - ріжу на тонкі пластинки,солю , обжарую злегка з обох сторін, після цього додаю порізану півкільцями цибулю, накриваю кришкою і тушкую, поки цибуля не стане мякою. Після цього даю сметану і порізані тонкими скибочками яблука. Яблука краще брати кислих сортів і шкірку потрібно зняти. Тушкувати ще треба зо 3 хвилини - поки яблука не стануть мякими. Поперчити. Печінка - 0,5 кг Яблука - 2 середніх Цибуля - 2 Сметана -3 -4 ложки Смачного
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
у мене такі товсті коржі не пройшли б)) бо люблять тонко і щоб не сильно печінкою віддавало)) але на виляд дуже смачно)) а я б точно такий тортик їла , а що то за прослойка ? чим він перемащений?
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.