Сторінка 21 з 25

Re: Рецепт на замовлення

ПовідомленняДодано: 26 липня 2016, 12:07
oksana_tern
Сиру даю, але ріжу в два рази тонше як баклажани - кружечками і ще зверху заливаю 7-8 ложок сметана+часник+гірчицякозацька замість майонезу - забула дописати основне ))))

Re: Рецепт на замовлення

ПовідомленняДодано: 26 липня 2016, 16:55
Sam
Я минулого року готувала рататуй, то було смачно.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Re: Рецепт на замовлення

ПовідомленняДодано: 26 липня 2016, 16:56
Sam
oksana_tern, а запіканку таку схожу я робила з кабачками.
Треба спробувати з баклажанами.

Re: Рецепт на замовлення

ПовідомленняДодано: 26 липня 2016, 17:44
Галина
Я баклажани човники робила, досить смачно, але треба побавитися з ними.
Вибрати з половинок баклажанів середину, порізати кубиками. Човники посолити в середині і поперчити.
Потушити м’ясо кубиками + гриби + цибулька. Додати часник, потертий сир, сметану, порізані баклажани, злегка збити блендером, так щоб були кусочки, а не суцільна каша. Нафарширувати човники і запекти в духовці. Всі інгредієнти давала на око.

Re: Рецепт на замовлення

ПовідомленняДодано: 10 вересня 2016, 11:06
nelly
де та кростата від Флавер???
Треба срочно використати варення, перерила весь форум ану ХЕЛП!

Re: Рецепт на замовлення

ПовідомленняДодано: 22 вересня 2016, 17:00
erinaceus
Може хтось знає якийсь хороший рецепт сольоного сирного пирога? З голандським чи домашнім сиром, або і тим, і тим. Буду вдячна :rose:

Re: Рецепт на замовлення

ПовідомленняДодано: 22 вересня 2016, 17:18
гра з вогнем
зі шпинатом?
я вчора робила, перше основа на рубленому тісті.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

у мене вчора дуже класно вийшло, бо я не перетирала руками, а поставила в міксер з широкою лопаткою, ідеально перетерло муку з маслом (я маргарин давала), а потім вже за пару хвилин замішала з водою.

потім розморозити шпинат, відтиснути його і перемішати з м'яким сиром та 4 яйцями. я недавала багато сиру, грам 200, і шпинату теж трошки, не більше 200 грам. тому в мене начинки вийшло мало ), зі спецій я додавала сіль і сушений часник..
зверху поклала перець і помідорки чері, запікала приблизно 30 хв на 185.

вийшло дуже смачно. я завжди вливала ще молоко чи сметану, і щось було не те, на мій смак. а цього разу не додавала ніякої рідини, вийшло добре!

Re: Рецепт на замовлення

ПовідомленняДодано: 22 вересня 2016, 18:05
erinaceus
гра з вогнем То виходить відкритий пиріг, зверху без тіста? Правильно? Начинка може бути будь-яка?

Re: Рецепт на замовлення

ПовідомленняДодано: 22 вересня 2016, 18:20
гра з вогнем
erinaceus так виходить відкритий на тонкій основі.
я пробувала робити зверху всякі полосочкиз такого ж тіста, мені не вдавалося їх пропекти, напевно начинка не дає.
начинку я робила тільки на основі сиру, а добавки можуть бути будь які. броколі деколи даю замість швпинату, рибу.
кусочки ковбаси :hi:

Re: Рецепт на замовлення

ПовідомленняДодано: 11 липня 2017, 20:31
erinaceus
Підкажіть якісь цікаві рецепти з кабачків.