зі шпинатом?
я вчора робила, перше основа на рубленому тісті.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
у мене вчора дуже класно вийшло, бо я не перетирала руками, а поставила в міксер з широкою лопаткою, ідеально перетерло муку з маслом (я маргарин давала), а потім вже за пару хвилин замішала з водою.
потім розморозити шпинат, відтиснути його і перемішати з м'яким сиром та 4 яйцями. я недавала багато сиру, грам 200, і шпинату теж трошки, не більше 200 грам. тому в мене начинки вийшло мало ), зі спецій я додавала сіль і сушений часник..
зверху поклала перець і помідорки чері, запікала приблизно 30 хв на 185.
вийшло дуже смачно. я завжди вливала ще молоко чи сметану, і щось було не те, на мій смак. а цього разу не додавала ніякої рідини, вийшло добре!