happymami » 16 лютого 2011, 17:55
В таких паганих куховарок. як я завжди виникають питання щодо приготування різних страв. А сайтів хороших я не шарю. Та й взагалі. Тому пропоную таку темку, в котрій дехто з нас може запитувати в інших про той чи інший рецепт. А хто знає - викладає в потрібну тему, а сюди кидає лінком.
От колись я не знала. як кисіль правильно варити, але якраз Леся спиталася і я попри неї навчилася.
А тепер в мене питання стосовно слойоних пляцків. їла вчора. Така смакота. Як ви робите? Чи добрі вони будуть з купленого тіста? (бо я шось йому не дцуже довіряю, але сама боюся не втрафлю спекти). І чи сметаною мастити, чи заварним кремом? Їла вчора не з вишень, а лише з яблуками, котрі посипані галяреткою. Короче, розкажіть якийсь рецептик пляцка на слойоному тісті шоб і сердито і смачно. От тільки в тему "Випічка" воно не дуже піде, адже я хочу з купованого тіста робити... То мабуть прямо сюди і кидайте. га?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))