Сторінка 1 з 3

Суші, мокруші, та інші китайські непонятності)))

ПовідомленняДодано: 17 квітня 2010, 12:55
Naya
Навіяло в одній темі.
Ми готували суші вдома. Було смачно.
А тут можна глянутти майстер-клас приготвуання суші вдома.

http://www.youtube.com/watch?v=GZPOvMsWdPE

http://www.youtube.com/watch?v=yoYU6rHCQXg

http://www.osushi.ru/sushi/c/4

http://monk.com.ua/article.php/20071225013943879

Re: Суші вдома.

ПовідомленняДодано: 18 квітня 2010, 15:49
TanenRom
ой так захотілось суші, аж слинка потекла :)
останній раз їх дома готувала, коли була на 8 місяці!!!
дома я суші робила їх з огірком, ікрою, сиром тофу (цікаво чи є можливість його купити в Тернополі),омлетом і лососем (не сирим,а соленим).
переважно не рекомендують їсти суші під час вагітності і ГВ саме через сиру рибу!!!
ось соєвий соус потрібно пробувати, чи не викличе він бува алергії в дитини.

Re: Суші вдома.

ПовідомленняДодано: 18 квітня 2010, 21:34
Melisa
TanenRom написав:сиром тофу (цікаво чи є можливість його купити в Тернополі)

Є. Моя сестра недавно купувала. запитаю-розкажу. ;)

Re: Суші вдома.

ПовідомленняДодано: 19 квітня 2010, 08:06
мешканка
Їла я суші в Сушіко, але щось мені :mrgreen: така екзотика... може вдома краще виходить? :???:

Re: Суші вдома.

ПовідомленняДодано: 19 квітня 2010, 09:38
Naya
ДО речі. Сир Тофу ми заміняли звичайним творогом розмішаним з сметанкою.

Re: Суші вдома.

ПовідомленняДодано: 19 квітня 2010, 21:41
alenka
Оскільки ми сир тофу в Тернополі не знайшли, то робили суші із соленим творогом, збитим із сметаною в блендері, або додавали голандського сиру. Ще смачним інгредієнтом для суші із червоною рибкою є печений гарбуз. У омлет додавали соєвого соусу - теж смак змінюється на краще.

Для тих хто на ГВ можу порадити суші із смаженим м'ясом, квашеним огірком і томатним соусом, бажано гостреньким. Можете спробувати суші із грибами.

Я недавно теж суші захотіла, купила навіть рибку, але полінувалася зробити,тому рибку з'їла так :). Скоро спробую таки суші приготувати, мабуть на цих вихідних.

Re: Суші вдома.

ПовідомленняДодано: 07 травня 2010, 19:26
Nymydora
а я от готую суші тільки вдома - вони набагато смачніші, ніж куповані (енергетика інакша). Ну і дешевше виходить. Ось мій перший досвід http://nymydorka.livejournal.com/1529.html

Re: Суші вдома.

ПовідомленняДодано: 08 травня 2010, 18:50
Liza
о, та куцька Nymydora нарешті приєдналася до нас! :)
їли ми її суші, знаємо :)
інше діло, що я їх їла без соєвого соусу та мор.водорості - через ГВ - но всьотакі! :drink:

Суші, мокруші, та інші китайські непонятності)))

ПовідомленняДодано: 04 лютого 2011, 03:19
happymami
Суші то японська страва чи китайська? Китайська я так розумію)))) Я не розрізняю. Ви їх любите? А робити пробували? діліться рецептами і точками, де в Тернополі вони людської якості

Re: Суші, мокруші, та інші китайські непонятності)))

ПовідомленняДодано: 04 лютого 2011, 03:28
mari
В Тернополі людської якості немає. Якщо врахувати що сира риба має тут же до 12 годин попадати на стіл- моря чи океану не маємо. Тому суші не їм взагалі.Глистів там повно. Якщо їм японську кухню(Старий млин краще мені) тел.235823- то надаю перевагу і так і замовляю чіпси креветкові(дуже смачні), роли з копченою рибою(наприклад лосось чи вугор), салат спіруліна, чи рисова лапша з морепродуктами. Може ще бути темпура (обсмажена їжа в тісті) чи сатай з курки, Десерт , Може бути і суп.

Подобається більше китайська їжа- вони там сиру рибу не практикують, а креветки, качку, гаряче морозиво і т.і.. смачно у на с у " Пекіні".

Ціни хороші теж. :crazy: