Тісто для піци:
1 скл.(250 мл) теплої води
2 ст. л оливкової олії
1 яйце
1 ч.л цукру, 0,5 ч.л солі
25 гр свіжих дріжжів
муки скільки візьме тісто, тісот має бути досить м"яке
Дріжжі розчинити в теплій воді з цукром, залишити на 10-15 хв, далі додаємо всі складники і замішуємо м"яке пластичне тісто.
Тісто на 1-2 год в тепло. Далі тісто тонко розкачуємо, зверху начинку - і в духовку.
З наведених пропорцій получається дві піци великі на деко від духовки. або 3 круглі діаметром 30-32 см.
Ще щодо піци, пекла недавно то такому методу,як наведено нижче в статті, тільки тісто своє робила, дуже мені сподобалося, получилася соковита начинка,тонке тісто, і сир гарно плавився.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!