Глобальні оголошення!



Секрети піци

Модератор: irinka

Re: Секрети піци

Повідомлення Natalinda » 21 червня 2013, 00:23

irinka написав:В мене немає ніяких секретів, тільки коли нема дріжджів, то замішую тісто на кефірі і додаю трошки соди, тоді тісто виходить хрусткіше і тонке.
400 г кефіру(бажано теплого або кімнатної температури, головне не з холодильника)
1 ч.л. соди
трошки солі
2 ст. ложки олії
Замісити тісто трошки вільніше, ніж як на вареники. Залишити на 30 хв. Тоді викладати начинку, ковбаса, гриби, пізніше, як трохи спечеться, покласти, нарізані помідори, тертий сир і посипати зеленню. І ще трошки потримати в духовці.


Ір на яку бляшку робиш? Розмір?
Я нині зробила на електричну духовку, то тісто так виросло що ого-го!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Секрети піци

Повідомлення Pipochka » 21 червня 2013, 01:26

І я сьогодні робила тісто для піци за рецептом Іринки, то у мене вийшло тонке та хрустке. Смачне тісто, дякую Іринка :rose:

Робила на противень з духовки, то вийшли 2 великі піци, тоненько розкатала та трохи порозтягувала руками
Зображення
Pipochka Офлайн

Аватар користувача
Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 301
З нами з: 13 жовтня 2011, 20:23
Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 330 раз.
Подякували: 275 раз.
Діти: моє солодке щастя - синочок Юрчик
Моя донечка- сонечко Катруся

Re: Секрети піци

Повідомлення irinka » 21 червня 2013, 19:03

Pipochka дякую!
Natalinda написав:Ір на яку бляшку робиш? Розмір?

Як коли, роблю по-різному, залежно від того скільки начинки маю, переважно печу 2 шт. В мене є 2 прямокутні бляшки розміром 27x37 см, і дві круглі діаметром 28 см. Якщо ти давала на одну тому воно й вийшло в тебе трохи товстіше. :yes:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3455
З нами з: 15 листопада 2011, 11:08
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Re: Секрети піци

Повідомлення oksana_tern » 21 січня 2016, 22:34

Я також робила тісто на піцу за рецептом Іринки, тільки замість нашої звичної зелені я посипаю орегано, і виходить такий смак як в піцерії, + орегано додаю навіть до гарячих канапок .
oksana_tern Офлайн

Аватар користувача
Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 410
З нами з: 11 січня 2014, 16:07
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Донечка Катруся

Re: Секрети піци

Повідомлення erinaceus » 22 січня 2016, 00:00

А мені подобаються прованські або італійські трави.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2740
З нами з: 05 лютого 2014, 18:50
Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Вкусная пицца

Повідомлення Natalika » 26 січня 2016, 18:43

Как тут всё вкууусно, мммм))) Девочки, подскажите плз. как называется эта пицца?
Зображення
не могу понять, какие там инградиенты...вижу перец, шампиньоны, колбаски..что там ещё? очень аппетитная, хочу что-то подобное приготовить)
Natalika Офлайн

Аватар користувача
Привіт, а ось і я!
 
Повідомлень: 2
З нами з: 26 січня 2016, 18:36
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Два хлопчики

Re: Секрети піци

Повідомлення oksana_tern » 26 січня 2016, 18:53

Шинка, цибуля фіолетова є... похоже на капричозу, тільки тут ковбаски ще йдуть
oksana_tern Офлайн

Аватар користувача
Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 410
З нами з: 11 січня 2014, 16:07
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Донечка Катруся

Re: Секрети піци

Повідомлення Natalika » 26 січня 2016, 19:17

oksana_tern написав:Шинка, цибуля фіолетова є... похоже на капричозу, тільки тут ковбаски ще йдуть

спасибо) а что на счет заправки? кетчуп или томатная заправка?
Natalika Офлайн

Аватар користувача
Привіт, а ось і я!
 
Повідомлень: 2
З нами з: 26 січня 2016, 18:36
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Два хлопчики

Re: Секрети піци

Повідомлення oksana_tern » 30 січня 2016, 20:16

20 гр. дріждів, розвести у 1/2 склянки теплого молока,
додати сюди ж 1 ч. лож. цукру + 1 ч. лож. олії + 1 лож. розтопленого масла (і я ще додаю десь 20 гр. теплої кип"яченої води).
Цьому дати постояти 5 хв. - після чого додаємо 300-350 гр. муки, і вже коли місимо тісто додаємо 1 ч. л. солі (якщо додати зразу в дріжджі, то сіль вбиває дріжджеві бактерії d125) - Тісто місимо приблизно такої консистенції як на вареники (чуть чуть вільніше), тому муки можна додавати поки не вимісимо, поки не буде тісто відставати менш більш від рук. - відкладаємо тісто на 30 хв. в тепле місце і присипаємо зверху мукою, або накриваємо рушником. Процес приготування Розкачуємо тісто, приблизно 2-4 мм. товщина. Викладаємо його на змащену бляшку. Зверху мастимо пастою, повністю, всі краєчки. Тоді ставимо ковбаску, шинку чи ананаси, шампіньони (я беру мариновані порізані, і тушу їх ще з цибулькою), сало, кукурудза... в кого яка фантазія. На верх завжди ставлю помідору, і присипаю тертим сиром (не жалію). Ставимо в розігріту до 200-250 градусів духовку, і випікаємо 5-8 хв, щоб тісто знизу підрум"янилось. СМАЧНОГО !!!
oksana_tern Офлайн

Аватар користувача
Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 410
З нами з: 11 січня 2014, 16:07
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Донечка Катруся

Re: Секрети піци

Повідомлення Natalinda » 21 березня 2016, 15:29

mariana написав:Дівчата, як на мене найсмачніше тісто на піццу. опробуване мною вже безліч разів:
http://www.edimdoma.ru/retsepty/14221-d ... ta-in-casa

mariana 14 грам дріжджів правда?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Рецепти



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей