Поділюся і я рецептом, мені він найбільше до душі, еластичне тісто, не черствіє швидко, гарно піддається заморозці.
1 літр кефіру
1 пачка дріжджів
8 ст ложок оліі
1 ст л цукру
1 ст ложка солі
Мука
Замісити еластичне тісто (легше, як на вареники), поставити у холодильник на 2 год, щоб підростало. Поділити на 4 частини, розкачати на деко, змащене олією, зверху тісто змащую яйце+ сметана+томатний сік густий домашній, випікати 15 хв, при 180 °, начинка - яка найбільше смакує саме Вам)
З даного рецепту виходить 4 стандартних дека до духовки, я ще часом, замішую на порцію цілу, але половину у морозилку, гарно зберігається, а потім випікається.