Сторінка 8 з 8

Re: Овочі і їх смачне приготування (рецепти)

ПовідомленняДодано: 12 березня 2016, 00:31
Тиха
А ми яєшню зі стручковаю квасолею любимо

Re: Овочі і їх смачне приготування (рецепти)

ПовідомленняДодано: 13 березня 2016, 16:23
Marichka
Я тепер відкрила для себе квасолю.Сподобалось тушити в мультиварці,а перед тим в духовці в горшечках

Re: Овочі і їх смачне приготування (рецепти)

ПовідомленняДодано: 18 квітня 2016, 17:31
visko4ka
А я влітку дуже часто готую собі овочеві котлети) дуже смачно та дієтично виходить
Навіть мій малий куштує, але не чоловік. Йому аби м'яса та побільше
Рецепт овочевих котлет
Картопля 2
Кабачки 1
Помідори 1
Цибуля 1
Спеції ( на ваш смак)
Яйце 1
Борошно 3 ст.л.
Іноді замість помідорів додавала перець ) дуже смачно
Як готувати дивіться тут

Re: Овочі і їх смачне приготування (рецепти)

ПовідомленняДодано: 26 квітня 2016, 23:47
Blant
А я люблю готовить запеканку из кабачков, особенно когда сезон кабачков в разгаре - это блюдо пользуется популярностью. :wink:
Зображення

Re: Овочі і їх смачне приготування (рецепти)

ПовідомленняДодано: 14 червня 2017, 18:56
Marichka
Скопіюала з Ф6 со6і,може ще комусь пригодиться
#песто_рукола та #песто_кріп. Скористалася підказкою у когось з групи, і маючи дві жменьки часникових стрілок та руколи, вирішила зробити песто: перетерти три пригоршні руколи, пучечок петрушки і жменьку стрілок, додати чайну ложку солі, кілька ложок оливкої олії - збила подрібнювачем: вийшла пастоподібна маса. Смак - як у песто з базиліка (ну, майже :) ) На цьому не зупинилася: іншу жменьку часникових стрілок, трішки петрушки та дві пригоршні кропу, плюс 1 ч.л. солі, + кілька ложок соняшникої олії = перетерти. Вийшло песто з кропу. ЛОжку песто з руколи до спагетті + сир парміджано= суперські макарони, чоловік просив добавки. А песто з кропу додала до сметани, в якій тушкувала печінку: уу, який відразу смачний запах на всю хату :) Шкода, що вже часникових стрілок нема ... Соус помістила у чисті баночки, заливши олійкою - і в холодильник. Щоразу брати ложку до страв, але зберігати залитим олійкою, щоб не псувалося. Песто з базиліка, зроблене таким же чином, у нес в холодильнику зберігається всю зиму, робимо кілька літрів, користується шаленим попитом
Зображення