Dashko написав:Як чистите молоду картоплю? Ну і як готуєте теж цікавить.
Уже декілька років готую молоду картопельку за отаким рецептом, дуже смачно - рекомендую.
Молода картопелька у вершковому маслі
* Картопля молода- 0.5 кг
* Масло вершкове - 50 г ( можна менше 30г)
* За смаком сіль
* Часнику - 2 зуб.
* Кріп
На дно металевої каструлі - нарізане скибочками вершкове масло.
Викладаємо на нього очищену картоплю, маленьку цілком, більшу розрізаємо на частини, солимо за смаком. Закриваємо кришкою(води доливати не потрібно, вона готуватиметься у власному соку і маслі) і ставимо на маленький вогонь на 20-30 хвилин(мені вистачає до готовності, але якщо порція буде більше треба трішки збільшити час), кілька разів не відкриваючи кришки в процесі приготування необхідно струсити каструльку.
Вимкнути, додати дрібно рубаний кріп і часник, і залишити просочитися на пару хвилин часниково-кроповим духом. Викласти на тарілочки і насолоджуватися дивовижним смаком і ароматом!
Смачного!!!!