Сторінка 5 з 5

Re: Домашній сир

ПовідомленняДодано: 08 жовтня 2015, 15:00
Галина
Дівчаточка, хто знає як творог в духовці відігрівати? Я завжди в сусідки в селі такий сир купляла, він такий класний, а це вирішила зробити сама, а технологію точну не знаю...

Re: Домашній сир

ПовідомленняДодано: 08 жовтня 2015, 15:23
Kisja
Ставиш бутель з кислим молоком в духовку - включаєш на мінімум і відігріваєш - по часу не скажу скільки

Re: Домашній сир

ПовідомленняДодано: 08 жовтня 2015, 18:55
Галина
Просто на противень банку ставити? Вона не трісне? А як знати, що вже можна витягувати?

Re: Домашній сир

ПовідомленняДодано: 08 жовтня 2015, 21:46
nelly
до речі робила ще раз сир з Мейто то вже дуже смачний вийшов, хоча з з літрвів 350 то трохи мало але хоч знаєш що нічого не корисного там немає

Re: Домашній сир

ПовідомленняДодано: 29 червня 2017, 21:58
Ljusinda
Галина написав:Дівчаточка, хто знає як творог в духовці відігрівати? Я завжди в сусідки в селі такий сир купляла, він такий класний, а це вирішила зробити сама, а технологію точну не знаю...

А можно і не в духовці, виливаєть з банки в каструлю і ставите на вогонь(маленький-самий маленький) поки не підійде сироватка, вимкнути і нехай постоїть поки охолоне, потім процідити (на марлічку). У мее мама так готує.

Re: Домашній сир

ПовідомленняДодано: 14 липня 2017, 15:55
Христинка
Ljusinda написав:
Галина написав:Дівчаточка, хто знає як творог в духовці відігрівати? Я завжди в сусідки в селі такий сир купляла, він такий класний, а це вирішила зробити сама, а технологію точну не знаю...

А можно і не в духовці, виливаєть з банки в каструлю і ставите на вогонь(маленький-самий маленький) поки не підійде сироватка, вимкнути і нехай постоїть поки охолоне, потім процідити (на марлічку). У мее мама так готує.


ось повний рецепт, сама робила по ньому, все вийшло дуже смачно!

Творог - 200 г
Молоко - 200 мл
Небольшое яйцо с2 - 1 шт.
Сливочное масло - 50 г
Сода - 0,5 ч.л.
Соль - по вкусу

Размешайте творог в молоке и при помешивании доведите до легкого закипания, убавьте огонь до слабого и варите около пяти минут.
Должна образоваться сыворотка и сочная творожная масса.
Откиньте творог на сито для отделения сыворотки. Сыворотка затем может быть использована для выпечки.
После стекания сыворотки добавьте в творог расмягченное сливочное масло, размешанное яйцо, соду и соль. Перемешайте.
При постоянном помешивании доведите массу до закипания и варите на среднем огне около 5-7 минут. Должна получиться плавящаяся сырная масса, хорошо отстающая от стенок кастрюли.
Поместите ее в форму, например, в силиконовую и остудите.

Re: Домашній сир

ПовідомленняДодано: 04 грудня 2017, 17:00
Marichka
сир фета в домашніх умовах-як хто ро6ить?