та вроді досить навіть такі нічьо, якшо врахувати, шо я вперше таке роблю і шо в мене руки взагаліто не до кухні. Єдиний недолік - засухий вийшов. Мама припускає, що я задовго його варила. Ну а я ж мріяла, шо ті всі грудочки розваряться кльово. От і колотила його пів години :oops:
Ой, та то вопше ціла історія з тим сиром вийшла :grin: . Мені тіко шось їсти готувати, то точно :flag: :girl_hospital:
Короче, розказую рецепт, особливо для Нимидорки :grin: ;-)
Літра води, літра сиру, ложечка солі, щепка соди, грам 100 масла (а можна і без нього), одне яйце (а можна і без нього)
Закип'ятити воду. Якшо ж сир у вас не домашній, або якшо він з сепараторного молока, тоді краще брати літру молока, а не воду. Я брала воду, бо сир в мене аж оранжевий, такий жирний.
Вкинути у воду сир. Помішувати і розтирати грудочки. Я розтирала тою штукою, шо бараболі мняти. Варити 10-25 хв. А не пів години, як дехто :grin:
Викинути на марлічку, процідити. Тоді розтерти з яйцем і маслом, або лише з сіллю і содою. Ну і закинути в банячок, ще проварити. Особисто в мене почало пригорати, бо загусте вийшло, а ще я кинула на дно спочатку масло і йяце, а тоді вже сир. Кидала сир довго, бо він так прилип до марлі, що я ледь його зубами віддерла. Відповідно, яйце встигло троха підсмажитися на тому маслі
Тому коли я вже кидала сир в той банячок, то пахло омлєтом :grin: :grin: :grin:
На любітєля, кажуть, можна кмину до того всього добавляти, але я не люблю. Во
Хто часто робить такий сир, то скажіть - реально він вийшов сухий через то, шо я спочатку довго так його варила? Ну а якби я менше варила, то грудок би не було? Чи то нічьо, шо вони є? :?