Сторінка 6 з 8

Re: Лазанья

ПовідомленняДодано: 28 січня 2011, 12:59
TanenRom
та у мене стандартний рецепт тільки томати для соусу "Болоньєзе" у мене були готові разом з базиліком(я ще крім цибульки до фаршу добавила терту моркву) та соус "Бешамель" також готовий!!!

Re: Лазанья

ПовідомленняДодано: 26 березня 2011, 17:41
Marichka
О,лазанья!Я дуже її люблю!!!Смакота!Ми з чоловіком робим по рецепту з інтернету,де є фото крок за кроком.Тісто-самі,то чоловік каже,що воно має бути інше,їм в Італії давали часто.Мені смакує і таке,як виходить в нас :)))

Re: Лазанья

ПовідомленняДодано: 04 грудня 2012, 23:32
Ленка
Я готувала лазанню з індичого м'яса, але м'ясо зі стегна воно не сухе, всі в захваті. Хто не пробує дуже подобається.Тісто сама готую: 2 яйця, 50 мг молока, муки точно не знаю скільки грам, замішую трішки твердіше ніж на вареники, приблизно як на пельмені, ділю на 3 частини і в холодильник. В цей час починаю готувати соус болоньєзе і бешамель. Болоньєзе готую: тушу моркву одну велику на олійці, щоб тільки чуть чуть змякла, кидаю фарш 400 гр, далі добавля. 2 помідори перетерті на терці, зимою закрити перемелені помідори, і базилік та зелень в самому кінці. Бешамель стандартний, тут вже він описаний.

Re: Лазанья

ПовідомленняДодано: 07 грудня 2012, 00:37
TaniaPicaSSo
Я перший раз робила строго по рецепту, але мені не сподобався соус бешамель. Як на мене, він додає страві зайвої ситості та важкості. Тому я даю трохи більше томатного соусу або просто води чи бульйону, аби було достатньо рідини, щоб вона гарно розпарилась.

Re: Лазанья

ПовідомленняДодано: 07 грудня 2012, 01:03
nelly
блін, а в нас щось з лазаньєю не склалося ( не сподобалася на смак), так і пропало дві пачки тіста ( і чого я раніше в темку не заглянула??) ще їли привезену з Італії готову, тут розігрівали, щось мені теж не дуже, якась я не така...

Re: Лазанья

ПовідомленняДодано: 07 грудня 2012, 21:03
Ленка
Я якщо раз в місяць не готую, то чоловік вже сам просить приготовити і продукти купує :). А старша дочка, як під настрій попаде то їсь. Вона більше піцу мою любить :wink:

Re: Лазанья

ПовідомленняДодано: 26 грудня 2012, 15:08
Сяна
дівчата, а хтось робив лазаньою без фаршу, а, наприклад, з філе курячим, грибочками тощо?

Re: Лазанья

ПовідомленняДодано: 26 грудня 2012, 15:29
Dribchuk
Сяна робила курячо-грибну без томатного соусу. Між пластами викладала тушені грибочки з курячим філе у густому сметанному соусі. Впринципі вийшло досить смачно.

Re: Лазанья

ПовідомленняДодано: 26 грудня 2012, 16:06
TaniaPicaSSo
Сяна написав:дівчата, а хтось робив лазаньою без фаршу, а, наприклад, з філе курячим, грибочками тощо?

Робила, як раз курячо-грибну. Смачно було, але вона була ще ситніша, ніж з фаршем.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Re: Лазанья

ПовідомленняДодано: 26 грудня 2012, 16:09
kalina
довго стояли у мене листи для лазаньї , усе руки не доходили, і нарешті зробила , вийшло дуже смачно , велике спасибі за рецепт :aplo: