робила я вже дві різні лазаньї
1. спершу робила курячу-грибну. всім дууууже сподобалася, ситна, ніжна, смачна. єдине шо прийшлось трохи колупатися в ній і вибирати гриби, бо доця їла з нами
2. недавно робила класичну лазанью, з фаршем. шось не дуже мені, порівняно з попередньою... чи то через те, шо я свинини не люблю, чи ше чогось, не знаю.
буду ше якось пробувати інші варіації
за сир - не вистачало моцарелли і пармезану на цілу лазанью, то я тільки зверху посипала, а між шарами звичайний брала. але бачу, шо сир треба брати хороший, з тих дорожчих
і ше питання в мене - брала інградієнтів навіть більше трошки, як в рецепті, а виходить лиш два шари начинки - а в лазаньї має ж бути більше... не скажу, шо грубо накладала, хіба протвінь великий і широкий