Глобальні оголошення!



Лазанья

Модератор: irinka

Re: Лазанья

Повідомлення mariana » 26 грудня 2012, 17:06

Сяна я робила суто овочеву, з баклажанами, перцем, кабачками, помідорами, але то зараз не сезон. Смачну лазанью можна приготувати з шпинатом і лососем(рибну), взагалі багато різних варіацій.
mariana Офлайн


Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 841
З нами з: 12 листопада 2010, 01:31
Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Лазанья

Повідомлення Сяна » 25 січня 2013, 13:09

робила я вже дві різні лазаньї
1. спершу робила курячу-грибну. всім дууууже сподобалася, ситна, ніжна, смачна. єдине шо прийшлось трохи колупатися в ній і вибирати гриби, бо доця їла з нами
2. недавно робила класичну лазанью, з фаршем. шось не дуже мені, порівняно з попередньою... чи то через те, шо я свинини не люблю, чи ше чогось, не знаю.
буду ше якось пробувати інші варіації :dreams:
за сир - не вистачало моцарелли і пармезану на цілу лазанью, то я тільки зверху посипала, а між шарами звичайний брала. але бачу, шо сир треба брати хороший, з тих дорожчих
і ше питання в мене - брала інградієнтів навіть більше трошки, як в рецепті, а виходить лиш два шари начинки - а в лазаньї має ж бути більше... не скажу, шо грубо накладала, хіба протвінь великий і широкий
Востаннє редагувалось Сяна в 25 січня 2013, 13:14, всього редагувалось 1 раз.
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 1479
З нами з: 12 березня 2012, 21:04
Звідки: Тернопіль)
Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Re: Лазанья

Повідомлення Dribchuk » 25 січня 2013, 13:12

Сяна, беріть менший по розміру але глибший протвінь
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1813
З нами з: 27 березня 2012, 15:30
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Re: Лазанья

Повідомлення мама » 26 січня 2013, 20:01

Ми лазанью любимо і я готую часто. Переважно класичну, іноді додаю гриби. Сир беру звичайний, листи маю італійські.
Тішуся, що можу з вами спілкуватися!
мама Офлайн

Аватар користувача
Добре орієнтуюся
 
Повідомлень: 93
З нами з: 24 лютого 2012, 11:25
Звідки: Івано-Франківськ
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 92 раз.
Діти: хлопчик

Re: Лазанья

Повідомлення erinaceus » 28 січня 2015, 01:14

Готували сьогодні лазанью :dance:

Зображення

Зображення
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2740
З нами з: 05 лютого 2014, 18:50
Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Re: Лазанья

Повідомлення мама » 28 січня 2015, 09:42

Виглядає апетитно, але зверху певно була кірка сирна. Я, щоб уникнути її, накриваю фольгою, а за 5 хв до готовності знімю, тоді верх м"який і сир не перепікається.
Тішуся, що можу з вами спілкуватися!
мама Офлайн

Аватар користувача
Добре орієнтуюся
 
Повідомлень: 93
З нами з: 24 лютого 2012, 11:25
Звідки: Івано-Франківськ
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 92 раз.
Діти: хлопчик

Re: Лазанья

Повідомлення TaniaPicaSSo » 28 січня 2015, 09:58

мама ну це хто як любить. Я, наприклад, обожнюю цю шкірочку.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2683
З нами з: 11 вересня 2012, 21:35
Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Re: Лазанья

Повідомлення erinaceus » 28 січня 2015, 12:03

мама І я люблю припечене. Але накривати фольгою теж варіант, щоб була м'якша. Дякую за ідею!
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2740
З нами з: 05 лютого 2014, 18:50
Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Re: Лазанья

Повідомлення мама » 28 січня 2015, 12:16

Та я теж люблю запечений сир зверху, просто в цьому випадку засихає верхній шар і стає твердим відносно всієї страви, верх якої має бути як все решта по м"якості. В мене дитина не може н-д відділити собі шматок на тарілці, якщо вона таке припечене.
Я просто поділилася власним досвідом)
Тішуся, що можу з вами спілкуватися!
мама Офлайн

Аватар користувача
Добре орієнтуюся
 
Повідомлень: 93
З нами з: 24 лютого 2012, 11:25
Звідки: Івано-Франківськ
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 92 раз.
Діти: хлопчик

Re: Що ви сьогодні готували?

Повідомлення Ленка » 28 березня 2015, 14:40

Я все сама роблю.
Тісто, соуси.
Болонєзе роблю з м'яса індика (купляю в сільпо індиче стегно і перемелюю). Томатний сік, власна консервація, цибуля і морква теж свої.
Бешамель, там йде 70 гр масла 3 ст. ложки муки і пів літри молока.
А тісто : один жовток, столова ложка оливкового масла і до 75 гр. молока. Муку спочатку дою трошки це замішую ложкою а потім по мірі необхідності досипаю і замішую тісто( виходить до 200-300 мл муки)Потім тісто в морозіловку на 30хв. І ділю на 5 частин і кожну розкатую в тонесенький листок. Я роблю суцільні великі листки на цілу форму посуди.
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Аватар користувача
Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 327
З нами з: 18 листопада 2012, 00:39
Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Поперед.Далі

Повернутись до Рецепти



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей

cron