робила сьо такий салатик
натерти на тертці селеру корінь1 шт, сир 100 гр, порізати тонкими соломками 2 яблука кислого сорту. Заправити не жирним майонезом.
Я додала трохи ще капусти дуже тонко порізаної і десь пів-моркви, кинула пару грецьких горіхів. То нам всім дуже сподобався. І селера не чути в салаті, а коли чистила вона мені любистком заносила
І коли робила раніше майонез то завжди в мене чомусь жижа була а сьо зробила по такому
рецепту:
налити пів баночки півлітрової олії, всипати 0,5 ч.л. солі, 1ч.л. цукру, 1ст.л лимонного соку, вкинути яйце. Погрузити блендер але так щоб яйце опинилося в блендері. Збивати 1 хв я ще потім чуть гірчиці дала. Дуже швидко збився густючий і на смак реально як магазинний але цей не страшно дітям дати)))
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр