Хочу попробувати ось такий рецептик як пекти вушка:
Інгредієнти: Масло вершкове (або маргарин) - 250 г
Молоко - 50 г
Цукор-пісок - 0,5 склянки
Сіль - 1/4 чайної ложки
Яйце - 2 шт
Борошно - 1,5-2 склянки
Яйця збити з 1 столовою ложкою цукру, додати молоко, сіль, перемішати і влити цю суміш в розм'якшене масло. Все ретельно перемішати (можна з допомогою міксера). Потім всипати муку і швидко замісити тісто. Кількість борошна треба регулювати, щоб тісто вийшло м'яке, але в той же час не липло до рук.Розкачати тісто і скласти вчетверо, потім повторити цю процедуру ще раз. Поставити в холодильник хвилин на 40, щоб тісто зміцніло. Охолоджене тісто ділимо на кілька частин, кожну посипаємо цукром і складаємо один на одного. Розкачуємо стопку пластів ще раз в довгастий корж. Довгі боки загортаємо, залишаючи в середині щілину 1,5-2см. Ще раз посипаємо цукром, складаємо тісто навпіл і нарізаємо шматочками 1-1,5 см. Розкладаємо на змащене деко і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на хвилин 15.
Знімати з листа краще відразу, так як цукор трохи випливає і при охолодженні "вушка" можуть прилипнути.