Ділюсь рецептом класного десерту. Робити не довго, але дуже смачне поєднання гіркого шоколаду і сиру. Не стидно навіть на святковий стіл.
Шоколадний брауніз з сирним покриттям і родзинками

Інгредієнти Тісто шоколадне 160 г вершкового масла
2 яйця
200 г цукру
3 ст л з горою муки ( в оригінальному рецепті кукурудзяної, я даю пшеничну)
8 ст л какао
Сирний наповнювач 500 г сиру
200 г цукру
2 ст л крохмалю
3 яйця
Жменя родзинок і (або) вишень
Спосіб приготування Тісто шоколадне: Яйця збити з цукром (5 хвилин) Масло розтопити разом з какао, перемішати. Влити в яйця, додати муку і добре перемішати Духовка на на 180. Змастити форму, вилити тісто і випікати 7-8 хв. Дістати форму, духовку понизити до 160.
Сирний наповнювач Всі інгредієнти (окрім родзинок) добре змішати міксером Викласти на шоколадне тісто, разрівняти і зверху викласти родзинки Випікати 35 хвилин (я випікала 45) Дістати, остудити, краще всього дати постояти ніч в холодильнику.
Смачного!!!
P.S. Хто не любить гіркого шоколаду можна дати менше какао (чоловікові більше подобається коли 6 ложок какао). На форму діаметом 28см беру 1,5 порції.