oksana_tern, в мене теж були! Грала за кожну національність як за пару, бо який прикол тільки до тих картонних їх примагнічувати?))) Цілих 15 пар!)) Не санта-барбара як у
TaniaPicaSSo, але все-таки)))
TaniaPicaSSo написав: І так мені їх так шкода було викидати, що так і не виинула. До сьогодні лежать в коробці на шафі. І не знаю, чи дітям своїм покажу, може так і залишу для себе, буду ше колись на пенсії бавитись
Покажи!!!
В мене була крім тих, що в попередньому повідомленні, ще така:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Ще Була маленька балеринка без одягу, все їй малювала сама, а ще з сестрою так само робили самі ляльок і одяг до них малювали. Дуже класно розвиває смак і фантазію, на мій погляд.
erinaceus написав:О так! То було так цікаво! А зараз щось таке є? Хоча мабуть сучасним дітям то вже не дуже цікаво...
Є! і в продажу, і в інтернеті. За моїм посиланням є ляльки радянських часів, всі скани можна роздрукувати, а ще просто в неті пишеш "бумажная кукла" і є ціла купа всього, і барбі, і діснеївські принцеси, і свинки пепи, і хелоу кітті, і монстерхай, і дітки, і пупсики, і навіть кролики. Є навіть шарнірні) Щодо того, чи цікавить... Мою доньку, наприклад, зацікавило. Їй були подарували готову, тепер мама показала, як одяг малювати, то вже малює сама. Попросила подружку, то нашла в неті, роздрукувала підходящого розміру молодшу сестричку.
Це для старшої. Меншій зробила Ельзу з Крижаного серця, але їй (3 роки) ще такий формат не підходить: не справляється притулити одежку, відірвали ляльці голову і по половині теж.
. експеримент не вдався... Бачила в неті одна мамуся для маленької донечки заламінувала ляльок і плаття, прикріплює двостороннім скотчем, досить зручно.